Zmazané prihlasovacie údaje do internet banking

ninusa4
21. nov 2021

Dobrý deň , viete mi prosím poradiť či je šanca niejak sa dostať k zmazaním údajom v mobile . Vysvetlim , mala som aplikáciu k banke s automatickým prihlasovanim . No resetovala som si mobil a ono sa to jasne vsetko zmazalo 😞. Nedá sa mi to nijak obnoviť , mám iné telefónne číslo aké som tam zadala na obnovenie , a ani sa mi nedá ísť do konkrétnej banky je to v zahraničí . Je tam šanca ze niejaky macher na tieto veci by mi to vedel spraviť ? Ďakujem

zuzuliennka1
21. nov 2021

@ninusa4 a co tak sa skontaktovat cez internet s tou konkretnou bankou?

ninusa4
autor
21. nov 2021

@zuzuliennka1 skúšala som volať priamo do pobočky ku ktorej som patrila no ako keby zo zahraničia to nešlo , nemohla som sa vôbec dovolať . A meili tiež ta konkrétna pobočka nereagovala na ne , keď som písala banke ako takej oni odpísali nech sa obratim na moju pobočku . Ja som skúsila toto všetko , už je to par rokov čo sa nemôžem dostať k mojim údajom a ma to štve lebo tam mám niejake nevyriešené veci . Preto ma teraz ešte napadlo že či sa to nedá niejak v tom mobile obnoviť

martina1201
21. nov 2021

@ninusa4 a prihlasovacie údaje k internetbankingu čo si dostala tiež už nemáš? Že by si sa aspoň cez počítač tam vedela dostať?

ninusa4
autor
21. nov 2021

@martina1201 aha že tam by mali byt iné než do aplikácie ? Nad tým som nerozmyslala , ďakujem za radu pozriem to

nika82
21. nov 2021

@ninusa4 prihlasovacie udaje do mobilu aj pc mas rovnake

0silvia0
21. nov 2021

@nika82 ja teda nemam rovnake udaje do pc a do aplikacie... Do pc mam meno a heslo a do aplikacie styri cisla. Uvodne/prvotne prihlasovacie udaje do aplikacie boli len jednorazove.

nika82
21. nov 2021

@0silvia0 to mam aj ja, ale ako prve si do tej apky musela zadat to co v pc, ja mam slsp aj csob a musela som to tak urobit

0silvia0
21. nov 2021

@nika82 to si uz nepamatam, ale synovi ked zmizla aplikacia z mobilu tak volal zakaznicku linku a vygenerovali mu nove, uplne ine prihlasovacie udaje, tie povodne mu uz jednoducho nefungovali. Ale toto autorke nepomoze, ona sa dovolat nevie.

nika82
21. nov 2021

@0silvia0 no taj je problem ze to je zahranicne zial

0silvia0
21. nov 2021

@nika82 no ved skusit moze pohladat tie povodne prihlasovacie udaje, snad sa ozve ako to dopadlo.

ninusa4
autor
21. nov 2021

Ach ďakujem Vám všetkým , no zatiaľ nič . Nemám už žiadne papiere z banky s údajmi a ani v pc mi to nejde . Uvidím skúsim ešte zavolať , napísať . Ďakujem

draik
21. nov 2021

Žiadna banka Vám ich cez mail neposkytne a cez tel. len vtedy, ak to umožňuje po spôsobe overenia identity.

desore
21. nov 2021

@ninusa4 Ty si s bankou nepodpisovala zmluvu? Musi existovat kopia ci uz papierova alebo elektronicka.

kitycat
21. nov 2021

Nemaju nahodou 2 linky jednu na miestne volania a jednu ked volas zo zahranicia? Viem ze napr TB totak ma, ked som tam volala zo zahranicia a nie z SK, tak malibuplne ine cislo

brembo
21. nov 2021

pokial si na mobile urobila obnova výrobných nastavení a pred tým neurobila zálohu,tak tie udaje už nikto nevytiahne. Beztak su šifrované.