Dobrý deň. Píšem preto, aby ľudia neurobili moju chybu. Existuje takéto poistenie UNION. Poskytuje komerčné poistenie pre utečencov. Mesačne to stojí okolo 80 eur. Kupoval som ho na 6 mesiacov. Sľúbili, že vykompenzujú všetky vyšetrenia a lieky. Áno!!!)))
ľudí, zo 70 eur (70 eur stáli lieky) dali len 10 eur. Potom je NEMOŽNÉ uzavrieť zmluvu a prestať s nimi spolupracovať (iba ak odchádzate zo Slovenska). Nebude vám nič zaplatené ani poskytnuté! Využívajú svoju pozíciu, že sú jediní, ktorí utečencov poisťujú. ak do 6 mesiacov (platnosti zmluvy) bude aspon 1 pripad kontaktovania lekara, tak ti peniaze za tych 6 mesiacov (ak chces zmluvu uzavriet) nevratia.
Čítal si celú zmluvu?
@tamila45 O tom je poistenie 🤷♀️Celych 6 mesiaciv nemusis mat ziadne plnenie a potom ta nedajboze zrazi auto, pride po teba rzp, zoperuju ta, ostanes 2 tyzdne na intenzivke, potom na oddeleni, dostanes rehabilitacie a poistovnu to pokojne moze stat 20.000eur aj viac. Ja platim za poistenie mesacne viac ako ty a predsa doplacam i lieky, i vysetrenia, zubara a pod.
Vobec nechapem, o com hovoris. Zdravotne poistenie sluzi na zaplatenie lekara a osetrenia, kompenzuju lieky do urcitej vysky, samozrejme, ze ti nejake peniaze nebudu vracat, takto poistenie nefunguje... platis dazdnik, pod ktorym stojis, zdravotnu starostlivost... keby ta v tej dobe odvezie sanitka, treba ti operaciu ci iny ukon, ten lekar tam je, je zaplateny, teba osetria aj ked by to stalo tisice...