Zlá skúsenosť s Union

tamila45
3. feb 2023

Dobrý deň. Píšem preto, aby ľudia neurobili moju chybu. Existuje takéto poistenie UNION. Poskytuje komerčné poistenie pre utečencov. Mesačne to stojí okolo 80 eur. Kupoval som ho na 6 mesiacov. Sľúbili, že vykompenzujú všetky vyšetrenia a lieky. Áno!!!)))
ľudí, zo 70 eur (70 eur stáli lieky) dali len 10 eur. Potom je NEMOŽNÉ uzavrieť zmluvu a prestať s nimi spolupracovať (iba ak odchádzate zo Slovenska). Nebude vám nič zaplatené ani poskytnuté! Využívajú svoju pozíciu, že sú jediní, ktorí utečencov poisťujú. ak do 6 mesiacov (platnosti zmluvy) bude aspon 1 pripad kontaktovania lekara, tak ti peniaze za tych 6 mesiacov (ak chces zmluvu uzavriet) nevratia.

anjelicek26
3. feb 2023

Vobec nechapem, o com hovoris. Zdravotne poistenie sluzi na zaplatenie lekara a osetrenia, kompenzuju lieky do urcitej vysky, samozrejme, ze ti nejake peniaze nebudu vracat, takto poistenie nefunguje... platis dazdnik, pod ktorym stojis, zdravotnu starostlivost... keby ta v tej dobe odvezie sanitka, treba ti operaciu ci iny ukon, ten lekar tam je, je zaplateny, teba osetria aj ked by to stalo tisice...

loliki
3. feb 2023

@tamila45 Nepreplácajú ani ošetrenie u zubárov nám domácim poriadne. Máme zlé skúsenosti. Ale tu asi klame každý, otázka je, kto klame viac.

viestta
3. feb 2023

Čítal si celú zmluvu?

dadis
3. feb 2023

@tamila45 O tom je poistenie 🤷‍♀️Celych 6 mesiaciv nemusis mat ziadne plnenie a potom ta nedajboze zrazi auto, pride po teba rzp, zoperuju ta, ostanes 2 tyzdne na intenzivke, potom na oddeleni, dostanes rehabilitacie a poistovnu to pokojne moze stat 20.000eur aj viac. Ja platim za poistenie mesacne viac ako ty a predsa doplacam i lieky, i vysetrenia, zubara a pod.