Zlá skúsenosť s poisťovňou Aegon

janulla27
17. apr 2018

Dobrý deň,

Tak ohladom poisťovne AEGON!!!! Ak mozem odporucit nikdy viac!!!! Ale ze nikdy najhorsia poistovna aka moze byt....!! Pisem to preto lebo akurat dneska mi dosiel dopis ze mi neschvaluju poistnu udalost po 8 mesiacoch natahovania sa posielanim dokumentov, dokonca aj doktora otravovali asi 3 krat... Ostala som na rizikovom tehotenstve ale boli sme na inseminacii lebo sa nam nedarilo otehotnet. Ale inseminacia zabrala na prvy krat bez problemov. a odvtedy sa to zacalo natahovacky behacky dokonca doktora otravovali asi 3 krat s listami co chceli uplne sprostosti... Nakoniec po 8 mesiacoch mi poslali ze to zamietaju ...ale este to riesit budeme kedze je jasne ze sa jedna o vacsiu sumu a nechcu to proste vyplatit!!! Su to darmozraci a prosim VAS nedavajte sa TAM !!!! Naozaj lebo budete len platit velke peniaze a ked sa Vam nieco stane otocia sa Vam chrbtom!!!!
PS: Aj mne povedala ta osoba co so mnou uzatvarala zmluvu ze ake to bude jednoduche ked otehotniem budem mat 10 euro na den hned mi pridu peniazky a kecyyyy.... Zhrabla proviziu a koniec.... Takze takto to je NEDAJTE SA OKLAMAT!!! Hlavne ze som platila 32 euro mesacne lutujem ze som nieco take uzatvarala....

ssandra123
17. apr 2018

@janulla27 ja mám podobnú skúsenosť, taktiež mi neuznali pn ku, teda len polovicu pritom diagnóza sa nemenila, tiež otravovali môjho ošetrujúceho lekára niekoľkokrát a verdikt ( pn ka mi skončila minulý rok v septembri a zamietnutie prišli pred týždňom) že po dôkladnom prešetrení nejakým ich odborníkom, nevidia dôvod, prečo som bola tak dlho PN, bola som PN lebo som rok predtým spontánne potratila a začiatok tohto tehotenstva začal krvácaním a bolesťami v podbrušku, zlé hematologické výsledky brala som lieky na riedenie krvi, vek 41 rokov a neuznali mi to. Poslala som odvolanie, lebo spochybňujú názor môjho ošetrujúceho lekára, tak nerozumiem, načo chceli toľko vecí od neho, keď to nakoniec rozhodol aj tak niekto od nich, čo ma v živote nevidel!!! Vraj ďalšie vyšetrenia boli v poriadku tak som mala ísť do práce, magori s prepáčením, boli dobré lebo som brala lieky a ležala celé tehu. Našťastie máme zdravého chlapčeka, ale to, že som sa išla spoľahnúť na pomoc od poisťovne, lebo prídem o plat na nejaký čas, bol teda veľký omyl, mala som si tie zbytočne vyhodené peniaze radšej odkladať na účet a mala by som kompenzáciu.

jarhal
18. apr 2018

o 8% sa od oktorbra sa este aj dvihnu poistky ...vsetky nezivotne ..takze nielen poistovna chce zarobit ale aj stat si schce z kazdej vziat do rozpoctu 8%---cele zle a uz vobe nevyhodne ...poistenia za auto dom domacnost atd.....pred casom sa dvihli poistky na zivotne poistenia...a vraj ib apreto ze kto ma na zivotnu poistku ma aj na dan...ale ze povinne poisteia to obidu....no...prislo aj na ne--povinne zmluvn epoistenia aut sa zvysi a tak isto kto ma staru poiszku na dom tak aj ta...och..uz len platit dan za vzduch ...a sme zachraneni

pieninka
18. apr 2018

Ja som mala poistku v ING. Tiež tizikove tehotenstvo. Každý mesiac som nosila vypisany papier plus k tomu nejaky popis preco som pn.
Za ten popis som lekárovi platia.
Preplatili mi aj toto, aj peniazky za to, ze som bola pn.
Takže ja som s ING spokojna.

janulla27
autor
19. apr 2018

@jarhal
No to je akoze super to sa ale ze uz vobec neoplati davat sa snejakymi pofidernymi poistkami ... Uz som o tom pocula veru... to dakujem pekne ze kto ma na poistku ma aj na dan.... poistku v AEGONE rusim a smitec... Naco sa to vlastne plati ked clovek z toho nic nema??? Radsej budem sporit do ponozky a mam peniaze iste... mozem to kaslat....

janulla27
autor
19. apr 2018

@ssandra123

No a presne sa takto hnusne zachovali ku mne cele tehotenstvo som behala len po papieroch cely cas co chceli vyjadrenia, na socialnu poistovnu po vypisy do zdravotky ....len to schvalne natahovali ale ja som s nimi neskoncila este idem za pravnikom lebo sa mi to nezda vobec... ako som pisala min. rok v auguste sme boli na inseminacii prvy krat ktora sa hned aj podarila pred tym sme ziadne zakroky neabsolvovali vobec... Tak som si myslela naivne ze nebude vobec ziadny problem kedze to takto hladko nam islo. poistku som platila ako sprosta len nejakej osobe na provizie... Ked som ju kontaktovala ze ako sa zachovali ani sa ktomu nevyjadrila to je charakter...!!!
Poistku mam uzavretu od konca roka 2015 a vtedy sme vobec nic neriesili co sa tykalo otehotnenia.... A toto bol kamen urazu ze mi poslali vyjadrenie preco mi to neuznali zevraj uz vtedy sme to riesili ja vobec neviem ze kde na to prisli....??? preto ideme za pravnikom lebo toto je jasne vychcanstvo ze to vyplatit nechcu proste...Taka je to poistovna.....!!!!!! To som bola pocas tehotenstva na PN ako rizikove tehotenstvo a v zmluve som to mala ako plnenie... Len nervy z toho nic ine....

ssandra123
20. apr 2018

@janulla27 viem ako sa cítiš, podobne je to u Nás

papaya308
Autor odpoveď zmazal
Zobraz