Životné prostredie - 5 eur mesačne

dzarika
13. júl 2023

SSP ZIVOTNE PROSTREDIE
Dobry den,vieete mi poradit,ci to ma niekto tal podobne, chcem sa opytat ked som si bola vybavovat do bytu plyn, a elektrinu, pani mi ani nepovedala o mejakom zivotnom prostredi ktore sa plati mesacne 5€, neviete niekto ci sa to da zrusit aby som to neplatila ,alebo to nemusim platit

muchotrafka298
13. júl 2023

Mne to prislo tiez ako sucast zmluvy s tym, ze ked nechcem, tak to je len ponuka. Cize ja som podpisala iba klasicku zmluvu na plyn s SPP.

majada35
13. júl 2023

Ak si podpísala zmluvu, a nechceš tu službu naviac, treba napísať čo najskôr žiadosť o zrušenie uhlíkovej stopky. Tam je možnosť cca dvojtýždňovho storna...teda , napíš čo najskôr...

dzarika
autor
13. júl 2023

@muchotrafka298 tak vlastne nemusim to platit,ale tusim ja som to podpisovala ta pani mi to davala ale nehovorila mi ten poplatok

majada35
13. júl 2023

@dzarika ak je to v zmluve, platiť to už musíš...pevná sadzba + ten poplatok naviac

muchotrafka298
13. júl 2023

@dzarika ked si to podpisala, tak bohuzial musis. Ja som to nepodpisala, normalne som podpisala iba tu cast na plyn a toto som vyhodila. Mne o tom tiez v pobocke nepovedali a poslali to postou spolu so zmluvou na plyn. Zavolaj tam a informuj sa na zrusenie. Par mesiacov to stoji 1 EUR a potom neskor 7.

katika901
13. júl 2023

@dzarika
Uhlíkové stopa za 5€, manžel sa nechal cez telefón oblbnut, že to má každý, musí to byť a pod.
V zmluve je na 4 strane odstúpenie od zmluvy, toto som mu vytlačila, pripravila a dala za úlohu podpísať a odoslať.
Odstúpiť od zmluvy môžeš do 10-14 dní od uzatvorenia.
Pozri si zmluvu, čo všetko obsahuje, musia tam byť aj podmienky na odstúpenie.

monikamoniak
13. júl 2023

Tiez som sa na pobocke nechala oklamat, ze je to povinny jednorazovy poplatok. Ked mi prisli o mesiac (uz som nemohla odstupit od zmluvy) dalsie pokyny k platbe, precitala som si poriadne zmluvu, zacala to riesit a zrusili mi to.

dzarika
autor
13. júl 2023

@katika901 takze mam im zavolat alebo radsej podpisat papier a odoslat,alebo ist na prevadzku

katika901
13. júl 2023

@dzarika urcite písomne, my sme poslali pre istotu doporučene