Ahojte, tí čo máte životné poistenie, máte dobre zhodnotenie? Ja mám investičné poistenie pre seba a pre syna zvlášť, a zdá sa mi že za minulý rok bolo veľké zhodnotenie. Je to možné?? Alebo ak sa do toho niekto vyznáte, ako to je teraz? Dakujem
Stotožňujem sa s komentárom vyššie. Ak máte životné poistenie so sporením, odporúčam osloviť odborníka na analýzu, aby ste zachránili budúce úspory a neprerábali vysoko na poplatkoch. Nákladovosť je u nich vysoká, často aj 20/30% a veľmi veľa krát sa stane, že človek tam reálne ledva našetrí viac ako tam vložil, ak vôbec.
Ak máte IŽP treba to rýchlo zrušiť. Veľmi vysoké poplatky. Z toho nepočítajte že niečo zarobíte.
IŽP je jeden z najdrahších spôsobov zhodnocovania prostridekov :(. Nie fondami, investov anie do fondov je z dlhodobeho hladiska vyhodne, ale vysokymi poplatkami, ktoré sú "zakryte" v mesacnej platbe a bezny clovek ani nevie, ze len cast z platby sa mu investuje do fondov. Neviem aku mas poistovnu, ale kazda poistovna ma na stranke zhodnotenie fondov..