Ahojte, máme životné poistenie ale poviem pravdu že sme to robili toho času a nerozmýšľali sme veľmi nad tým na čo sa treba poistiť a na čo nie.
Po akútnom cisárskom reze mi poisťovňa preplatila nejakú sumu lebo som bola poistená na chirurgický zákrok.
Pred týmto som bola na IVF, kde mi bola vykonaná operácia odberu vajíčok (čo je tiež zákrok) ale neviem či sa to môže nazvať chirurgickým zákrokom.
Vedeli by ste mi niekto poradiť, či sa opláca toto zdokladovať poisťovni alebo ani nie?
Za každú radu budem vďačná.
@amonet toto je druhý problém že nám toto poistenie robila maklérka a doklady sme žiadne nedostáli, iba doklad o platobných údajoch.
Písala som jéj už ale teda zdá sa mi že moc komunikovať nechce. Čiže, mám smolu lebo si neviem zistiť žiadne informácie.
Pôjdem rovno na pobočku ale hneď by som si vzala aj doklady o zákroku, preto zisťujem či sa opláca vôbec 🙂
@cubos Nedostali ste zmluvu a poistné podmienky? Ani mailom? Toto je na podnet do národnej banky...
V podmienkach by ste našli odpoveď. Jedine na pobočku teraz...
Predpokladám že by to tak malo byť po správnosti, myslela som že to máme niekde v šanónoch alebo v mailoch ale včera som zistila že nemáme žiadne zmluvy a v euro obale Alianzu sú iba doklady na ktorých sú platobné údaje.
Pôjdem teda na pobočku, ďakujem za rady
@cubos napíšte mi súrkomnú správu a usmerním vás.
@cubos zalezi od poistovne a VpP mala by si mat aj tabulku ocenovania zakrokov