Životné poistenie

23. jan 2023

Zienky , všetci mate s mužom a deťmi životné poistenie ? Ak máte uver ? My s chlapom a 2 deťmi platíme životné poistenie mesačne 100e .ja neviem veľa ludi mi vraví ze to nemá
K úveru musíme mať poistenie ale okrem toho máme navyše pripoistenia v tom

martinp288
23. jan 2023

Podmienkou získania úveru bolo mať uzatvorené životné poistenie ? Nemyslím si. Treba pozrieť podmienky. Poistiť úver je dobrá vec, ale nie systémom že to musíte mať. Poistenie ma chrániť pri úvere hlavne stratu príjmu a schopnosť splácať úver. Tiež má chrániť Vás a nie banku. Ak máte záujem napíšte mi súkromnú správu a môžme na to pozrieť.

yamahka
23. jan 2023

Nemáme životné poistenie. Aj keď máme úver. To mi príde zbytočné.

laurar1
23. jan 2023

Ja s muzom mame zivotne poistenie, mala este nie. Platime okolo 100 eur mesacne. A nebola to podmienka k hypoteke, chceli sme to my. Mame tam pokrytu smrt, trvalu invaliditu, pn aj nejake drobnosti ako urazy, pobyty v nemocnici a podobne. Jasne, ze ti niektori ludia povedia, ze je to zbytocnost, ci mas poistku a ci je dobra zistis, ked sa nieco stane. Potom budu ludia bez poistky plakat, co teraz s hypotekou, ako maju platit zavazky, ked su na dlhodobej pn, po strate partnera a podobne. Radsej mat nejaku zachrannu siet.

babovka2321
23. jan 2023

My s muzom zivotne mame, deti nie. Potom sa nieco stane, zomrie zivitel rodiny, zhori dom, atd a vsade len zbierky pre tu a onu rodinu v tazkej situacii....

martinp288
23. jan 2023

@yamahka pokiaľ máte dostatok prostriedkov na splácanie úveru ak dôjde k výpadku príjmu, tak poistenie nepotrebujete. Sú ľudia, kde výpadok príjmu zamáva rozpočtom a sú radi ak im ten príjem dolní poistka. Záleží od každého ako to vidí.

Mám dosť na splácanie keď stratím príjem - poistenie nepotrebujem
Keď stratím príjem, budú problémy - poistenie potrebujem

My sa v Našej spoločnosti rozprávame z klientmi ako sú na tom a ľudia vtedy zistia či potrebujú poistenie, alebo nie.

pondelok01
23. jan 2023

Ja sice uver nemam, ale kolegyni zomrel nahle muz, 35 rocny, ona ostala sama s dietatom a hypotekou na staru chalupu, ktoru postupne prerabali. Par noci som kvoli nej nespala, v obavach, ako to teraz sama utiahne. Potom mi povedala, ze mali k uveru povinne aj poistku, do tyzdna to aj mala vyplatene, takze sice ostala v tazkej zivotnej situacii, ale aspon financna stranka ju nepolozila na kolena. Uver bez poistenia by som si urcite nebrala, radsej platit “zbytocne” 100€ mesacne, ako riskovat horsie alternativy.

harsesis
26. jan 2023

Životne poistenie osobne považujem za nutnosť hlavne ak máte rodinu ! Ako sa hovori náhoda je blbec, pritrafiť sa môže čokoľvek. Všetko ma svoje výhody a nevýhody . Životnú poistku treba pravidelne aktualizovať aby zodpovedala aktuálnym potrebám . (Áno pracujem v tejto oblasti okrem iného a nie nehľadám tu klientov🤟)

adriannab
Odpoveď bola odstránená
Zobraz