Zaujímalo by ma, či sa oplatí založiť si životnú poistku, ak už človek trpí chronickými ochorením štítnej žľazy alebo diabetom).
ja som invalid a za mna nie nakolko sa ri poistka nebude vztahovat na vsetky nasledky z daneho ochorenia ktore vzniklo pred poistenim. teda nie len dany diabetes ale aj komplikakacie xasahujuce do inych dg.
neoplati
Chceme poistiť deti a mladšieho majú problém poistiť lebo ma epilepsiu a mal po narodení vážne problémy oni sa budú vykrúcať len aby nemuseli platiť podľa mňa je to blbosť len muž chce ich poistiť ja by som radšej peniaze odkladala do obálky ako toto
poisťovňa nasľubuje hory doly a keď treba niečo vyplatiť tak to už pískajú inú pesničku...
za mňa nie.
@suzi248 však budeš mať na toto výluku, nie?
Ja mám chronickú a bez problémov mám poistku, táto choroba je vyňatá s plnenia, ale ostatné nemali nikde problém preplatiť.
Áno. Na uvedenú chorobu bude výluka.
@veronika2316 sú poistovne kde neriesia zdravotny stav dietata a zoberu ho do poistenia ale ano - ak bude nieco s tou dg tak plnenie nebude ale vsetko ostatne ma kryte. Ale to je pochopitelne ze ak niecim trpim pred poistenim ,tak mi to predsa nezaplatia...