Život Malacky a okolie

zizi84
7. jan 2019

Dobrý deň sme 5 členná rodina zo stredného slovenska a chcely by sme sa presťahovat do okolia Malaciek,za pracou ,kedže by sme potrebovali úver na byt bojím sa či by sme to zvládly,platit všetko ak budeme mat prácu obydvaja.poprosila by som nejake vyjadrenie či sa to da s troma školopovinnymy deťmi.Dakujem

olivi
7. jan 2019

@zizi84 ahoj, ja som sa prisťahovala za prácou pred tromi rokmi, s dvomi školákmi, ale po pár mesiacoch som zostala hneď na MD, predtým sme stihli vybaviť hypo, zvládali sme to aj s jedným platom.. Teraz sme sa sťahovali do väčšieho.. Mne sa tu veľmi páči.. Sme spokojní všetci, aj deti si zvykli na školu, drobec na škôlku.. Ja dochádzam do Ba chlap do Lozorna 🙂

jessica83
7. jan 2019

urcite to zvladnete, poslite mi IP. Napisem Vam cca platy podla pozicii, aj firmy odporucim

beky1813
7. jan 2019

Nebolo by na zaciatok lepsie si byt prenajat, zabyvat sa a potom brat hypotéku? Ono vsetko sa da, len zalezi od toho, co mozete ponuknut trhu prace

zizi84
autor
7. jan 2019

@olivi a čo s detmi ked ste v praci?

0silvia0
7. jan 2019

@zizi84 veď deti bývajú v škôlke, družine počas pracovnej doby rodičov, nie?

zizi84
autor
7. jan 2019

@beky1813 určite asi takto kedže teraz nam nedaju uver s timito platmy čo su tu😒

beky1813
7. jan 2019

@zizi84 zase si nerob iluzie, ze v Malackách to bude lepsie, vsetko zalezi od toho, v akej profesii sa pohybujete

szdan
7. jan 2019

@zizi84
@beky1813
A aj ceny nehnuteľností sú tu také aké sú

beky1813
7. jan 2019

@szdan presne. BA je blizko a preto aj ceby su vyssie.

olivi
7. jan 2019

@zizi84 tak muž robí na smeny a ja sa prispôsobím.. Vždy sa nejak dohodneme.. Deti v škole, potom v družine.. Občas sú aj samé chvíľu ale najstarší syn už má 10r dcéra 8r a sú super samostatné.. Aj pomôžu veľa