Ahojte chcem sa opýtať manžel je živnostník chceli by sme si zobrať úver zohnali sme si pozemok a chceli by sme stavať domček manžel nebude problém keď manžel má otvorenú živnosť 3 mesiace dajú nám úver máte skúsenosti dakto
Po dvoch daňových priznaniach sa môže ísť do banky popýtať.
@alickapusinka ďakujem pekne skúsime
@lena44 musi mat za sebou podane danove priznanie.vzdy to od nas pytali v roznych bankach
Myslím ze nie. Dokonca keď sme riešili pred 2r refinanc tak som bola mierne v šoku, v TB vôbec ako szco môj chlap nepochodil:D posudzovali iba mňa. Inde pozerali daňové, aj sociálnu a pod. Predtým som niesla 2 roky daňové + výkazy, absolútne daňovú evidenciu nechceli ( čiže si treba zistiť a prispôsobiť aj to, ako sa bude účtovníctvo viest).
Po 3m to len tak tak zamestnancom dávali kedysi...
To nepojde, mali ste bratr uver, ked bol zamestnany. Teraz bude este treba dohliadnut, aby neskoncil v strate a mal dostatocny danovy zaklad. Ak si na rodicaku, tak nezabudni, ze treba aj s tym ratat, aby to na uver vyslo. Neviem, ako je to s tym, ked v prvom roku neplati odvody, ci to nejako nezavazi, to naozaj neviem, mozno niekto iny poradi.