Zistí exekútor, že robím v zahraničí?

smile32833
16. apr 2023

Dobrý deň, potrebujem poradiť v dôležitej veci, tento mesiac mi nabehol exekútor, skôr než teda napíšem moju otázku všetko upresním, nebral som pôžičky a také veci, dlh vznikol koli inému zlému rozhodnutiu v mojom živote vrátiť to už spät nemôžem a uvedomujem si že je to moja chyba a nechcem sa exekúcii vyhnúť. .. Chcem ho platiť len žiaľ inkasná spoločnosť ktorá to mala na starosť mi nastavila také splátky že by som to proste nedal a ináč sa vzhľadom na výšku dlhu vraj nedalo... Dali to exekútorovi ktorému som volal a ten chce tiež splátku takú že to proste nemám šancu keďže už pracujem normálne vo fabrike... No moja otázka je pracujem vo fabrike v zahraničí exekutor mi blokol sk účty ale zahraničný mi ide normálne tam mi chodí aj plat... Nejakú splátku posielať budem ale z iného účtu samozrejme... Otázka znie dokáže exekutor zistiť že robím v zahraničí? Lebo ak áno môže požiadať zahraničného ex aby vykonával exekúcie. Tak ma zaujíma či tu je niekto taky čo má exekútora a robí si v zahraničí. Platiť chcem aj budem ale nedokážem to čo odomna požaduje.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
smile32833
autor
16. apr 2023

@mamula20 budem posielat samozrejme chcem si to vyplatiť len proste nedokážem takú sumu mesačne akú požaduje.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
16. apr 2023

@smile32833 Exekutor ti moze odsuhlasit splatkovy kalendar,tusim,ak by ti vyslo splatit celu dlznu sumu na 10x. Niektori exekutori robia vynimky,ak im veritel-opravneny odsuhlasi nizsie splatky a dlhsi casovy rozsah splacania. V tvojom pripade splacaj,co najviac,aby si sa co najskor zbavil dlhu. Na zahranicny prijem ti nema ako siahnut. Robi to maloktori exekutor.

simonah73
17. apr 2023

tak minimalne zisti, ze nepracujes na SK, lebo vyzera to tak, ze maju asi pristup do socialky, lebo co som postrehla tak pri nejakom novom zamestnancovi u niektoreho klienta velmi rychlo po nastupe je uz aj papier od exekutora ak maju exekucie.

zojazoja
17. apr 2023

@simonah73 áno, presne tak. Vedia si na sociálne overiť ci a kde presne je zamestnaný na SR.

smile32833
autor
17. apr 2023

@zojazoja takže na sociálnej si vedia overiť len ci pracujem na sk ale overiť v ktorom inom štáte pracujem si už nevedia?

simonah73
17. apr 2023

@smile32833 nemyslim si, ze by niekto na socialku hlasil zo zahranicia, ze tam pracujes, aj ked nevybavoval si si nejake povolenie? viem ze na pracu napr v Rakusku sa nieco vybavuje.

smile32833
autor
17. apr 2023

@simonah73 nie nevybavoval nič v podstate žiadne povolenie.