Mozu mi neschvalit hypo, ked som omeskala so splatkou na pausal O2? (Prisla aj upomienka. Faktura bola polozena medzi novinami a zabudla som na nu). Moze byt toto dovod, aby neschalili hypo? Inaksie som doteraz nikdy nemala ziadny uver ani nic.
Ako dlho si nemala uhradenu fakturu? Pretoze aj to faktor, a v banke ti nepovedali dovod zamietnutia?
@susannnsusan123 este len budem ziadat o hypo. Zhruba tyzden to nebolo zaplatene. A to bolo cca 3,4 roky dozadu. Ale obavam sa toho, ze ju zamietnu skrz toto
treba sa v banke na to priamo opýtať ešte pred žiadosťou o úver. Lebo aj neschválenie úveru ide do úverového registra ako negatívny zápis
@sasa1310 staci ak tam zavolam?
@susannnsusan123 podla mna to neposielali tejto inkasnej spolocnosti, kedze to by mi prisiel vymahaci list (podla mna) od tejto spolocnosti.
Mne prisla len upomienka od O2, normalne v obalke od O2 a hned som zaplatila, ale za to ze mi poslali upomienku (ak si dobre pamatam), tak som zaplatila 10€ navyse
to by nemalo byť v tom registri
@sasa1310 cize teda s hypo by nemal byt ziadny problem?
Ahoj, ja som tiež tak raz zabudla zaplatiť 😂 zablokovala som si vtedy kartu, FA som odložila, že však potom zaplatím keď mi príde nová karta až mi prišla upomienka 🙈 20€ som vtedy platila navyše... Bolo to 2 roky pred tým než som žiadala úver a v pohode mi ho schválili
Baby a mna porazi. Este aj orange posielam oneskorene- ale s tym, ze mi nikdy orange neposlal upomienku. Od nich faktury necitam, kedze vzdy mam taku istu sumu na zaplatenie. A az teraz som si vsimla, ze posielam o par dni neskor. Ide ma porazit......... nadstavim trvaly prikaz na jedno aj druhe.
@janai1 ahoj, no lenze ja som posielala neskoro orange 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
To je jedno 😀 bud v kľude, keďže ti nechodia upomienky pre nich je to akceptovateľné 😀 a určite kvôli tomu nebudeš mať záznam v registri
@janai1 ja som uz aj financnemu poradcovi, co je kamarat, pisala 😀 riadne stresujem.... ale tak snad to nebude problem
V úverovom registri sú úvery..nie paušál že zaplatíš o pár dní neskôr..
toto urcite nebude dovod na zamietnutie 🙂 takuto informaciu uverovy register nema
Bezne platim O2 neskoro a nemala som problem s hypo.
Autorka prosim Ta, upokoj sa. Ja som Orange dlhe roky platila tyzden po splatnosti - hold, tak mi to vychadzalo s vyplatou - a hypo mi schvalili do hodiny.
Dakujem baby 🙏
Tak potom sa nemas coho obavat 🙂 kludne to ries
Pokial to mas platene vsetko, je to v poriadku. Takze kludne poziadaj o hypo, len si pozistuj poriadne podmienky. Ak by si sa potrebovala poradit, kludne posli spravu a mozeme prebrat co budes potrebovat 🙂 ale nad operatormi si nelam hlavu, 🙂 hlavne je, ze si to uhradzas 🙂
Ano, pokojne. Ak to postupili inkasnej spolocnosti 🙂