Dobrý deň,
chcem sa opýtať. Ak niekto z Vás žiadal o dotáciu na obnovu rodinného domu z tej výzvy z minulého roka, prišlo Vám už aspoň nejaké vyjadrenie? Ja som žiadosť odosielala pár dní po spustení výzvy a do dnešného dňa mi neprišlo žiadne vyjadrenie či je vôbec žiadosť v poriadku. Pokúšala som sa zistiť aj nejaké informácie telefonicky, ale bolo mi povedané, že mi nie sú povinní poskytnúť žiadne informácie v akom stave je žiadosť. Tak ma zaujíma či už niekto dostal aspoň nejaké vyjadrenie, alebo nie. Viem, že to riešili už aj v médiách (niekedy v Decembri), ale odvtedy je o tom ticho.
Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
Tak toto ma úprimne vytočilo.
To snáď nie je pravda.
Pamätám si minimálne 2 tlačovky, kde svatosvete sľúbili jednoduchosť a dostupnosť tejto dotácie.
A Vám ani nedali vedieť, čo dostali žiadosť.
Už by ste mali mať peniaze na účte.
Zlý sen...
(Dúfam, že toto bude čítať niekto z parlamentu).
My sme davali žiadost aj s celou vypracovanou dokumentaciou /zateplenie domu/ a zatial nic
A kedy ste prosím podavali žiadosti?
@januska997 V Októbri 2022. A prišlo mi od nich včera vyjadrenie, že mám zle spravený energetický certifikát, resp. nie sú tam tabuľky podľa ich vzorov. Mám to opraviť/dodať, ale netuším ako keďže do certifikátu sa nedá nič dopĺňať ani meniť. Kontaktovala som spoločnosť, ktorá mi certifikát robila a čakám na odpoveď. Ak mám pravdu povedať, ľutujem, že som si vôbec dávala námahu nejakú žiadosť na dotácie riešiť. Kopa strateného času a očividne aj peňazí za certifikát keďže im nevyhovuje...
Ahojte, Tí čo ste posielali žiadosť koncom októbra tak vám už prišla nejaká odpoved? Voláme tam ale nikto nám nedvíha.
Prosím vás, ako to momentálne vyzerá s ďalšou výzvou? Do predchádzajúcej sme sa nestihli zapojit. Informácie neviem nikde nájsť, ani na stránke obnovdom.
@bounties V médiách prebehla informácia, že ďalšia výzva by mala byť zverejnená koncom leta. Tiež na to čakám, nakoľko som požiadala o späťvzatie prvej žiadosti. Nestíhajú vyhodnocovať nič, veľmi veľa ľudí nemá vyjadrenia ešte ani z tej prvej výzvy. Toľko k úžasnému systému s ich dotáciami...
@slniecko5 ahoj prosim ti to vyplatili a kedy prosim ta ?
@sesesese3003 nežiadala som, máme
novostavbu, len som sa veľmi potešila, zw vláda staršie domy takto
Podporí a mrzí ma, zw to takto dopadlo :(
@m_gajd dávali sme aj my žiadosť a to isté ako vy.nic absolútne doteraz