Ahojte . Prosím vás aka je lepšia poisťovňa . Dôvera ci union . ? Ja mam dôveru priateľ union tak nevieme pre ktorú sa rozhodnúť . Všeobecnú nechceme . A kedy po porode ju treba ísť vybaviť ? Dakujem
...ahoj, ja jednoznačne odporúčam Union, my sme tam celá rodina a nikdy žiadny problém nebol. Škoda, že nie si v Unione aj Ty, mali by ste nárok na zapožičanie monitoringu dychu na pol roka... ale aj tak odporúčam, už len kvôli kratším čakacím lehotám na odborné vyšetrenia či zákroky. Na prihlásenie potrebuješ rodný list dieťaťa, dovtedy sa robia všetky vyšetrenia dieťaťa na Tvoj preukaz....
Máme celá rodina Dôveru a sme spokojní
No ja som mala najväcsie problemy s Doverou, V Unione som tiez nevyuzila nijake extra vyhody. Ak vsak budes mat väcsi problem, tak najskor liecenie preplati vseobecka ako niektora zo sukromnych. Ale mozno sa mylim.....
My sme všetci v UNIONE, a som nadmieru spokojná. Nikdy sa mi nestalo, žeby nás niekde kvôli poisťovni odbili, dokonca keď som išla s deckami na liečenie, a to som ho potrebovala súrne, mi povedali, že šťastie, že mám union, nakoľko ako jediná poisťovňa nepotrebuje schvaľovať. Ostatné poisťovne liečenie schvaľujú cca mesiac, a to ešte nieje isté či schvália 😒
Ja doporucujem vseobecnu...A vobec nedoporucujem doveru.Kedze mame viac zdravotnych problemov a je treba operacie nemusime davat mensie zakroky predschvalovat.U dovery nemozne.A nehovorim napr.o cakackach na planovane operacie...V dovere hadam raz take.S union nemam skusenosti...
Boli sme s deťmi v Dôvere, ale odišli sme odtiaľ. Syn potreboval operáciu, Dôvera nebola schopná mu ju do stanoveného termínu operácie schváliť, tak sme o ten termín prišli. V zozname bol na prvom mieste a o pár týždňov spadol na cca 120 miesto. Keď som sa poriadne rozčúlila, o týždeň bol schválený. Načo mi je poisťovňa, ktorá neschváli operáciu 2-mesačnému dieťaťu? Mimochodom, na Kramároch nám do oči doktorka, ktorá malého vyšetrovala, povedala, že máme poisťovňu "NAHOV:O".
ja doporučujem všeobecnú, aj moje deti ju majú, priateľ má union, ale že by mal extra nejaké výhody sa povedať nedá. S union poisťovňou skúsenosti nemám
@oliverka my sme takisto odisli z dovery kvoli tomu ze mali male limity u lekarov kde chodime a tiez nas natahovali s operaciou dcera cakala devat mesiacov .. a musela brat stale ATB kvoli tomu ..
teraz mal syn vazny uraz tak ho museli viac krat operovat a ked sme boli na vyberani drotov a bola som s nim na predoperacke tak dosla tam sestra za primarom co mal operovat po nas dvoch panov ze dovera im teraz poslala mail ze nemozu ich operovat lebo ... proste to neschvalila a chlapi uz premedikovany nachystany... ale primar povedal ze ich zoperuju ze on to da na urgent .. 😅
rovnako maju problemy so schvalovanim napr. onkoliecby ... neschvalia bezne .. my chodime dost po nemockach a vsade len oci prevratia ze dovera preto sme to teraz zmenili na vseobecku ...
@zuzuk22 vybavis ju az ked budes mat rodny list dietatka dovtedy je poistene v matkinej poistovni ... je tam lehota myslim jeden mesiac ... ale teda podla mna hned ako budete mat RL to chodte vybavit moze ist len priatel ... ak bude uvedeny v RL.
a co sa tyka poistovne tak za mna jednoznacne Vseobecna ZP ... ostatne nedoporucujem ... na fore je dost tem o tom ake problemy robia najma ak potrebuje dietatko vacsiu starostlivost ...