Zaseknuté peniaze v bankomate

23. dec 2024

Stalo sa vám niekedy, že sa vám zasekli peniaze, ale nedali sa vybrať? Mne ich z účtu strhlo, ale peniaze nemám. Volala som do banky, dajú to na prešetrenie, že či neklamem 🤦‍♀️ Bol niekto v takejto situácii? Ako to dopadlo?

zmrzlinka2021
23. dec 2024

Treba znova vybrať ešte nejakú sumu

autor
23. dec 2024

@zmrzlinka2021 nevydáva žiadne peniaze

mogaa
23. dec 2024

na bankomate je kamera....takže si to vedia pekne preveriť, či peniaze vydalo a kto ich zobral....

konikmodry111
23. dec 2024

Ano, nam sa raz stalo ze sme vyberali z tatra banky, manzel hnef nabehol a peniaze sa hned pripisali naspat na ucet

autor
23. dec 2024

@konikmodry111 Služby TB a 365 je ako keby porovnám Ferrari a Renault 🤣 Ja budem musieť čakať, kým sa im uráči poslať mi ich

lukbe
23. dec 2024

Mne sa to stalo. Bolo to celkom dosť. Nevedela som, či utekať do banky, či náhodou neskôr peniaze nedá🙈. Už si nepamätám, ci som aj volala, ale išla som spísať reklamaciu a peniaze sa mi na účet vrátili.

petamich
23. dec 2024

Peniaze mi na ucet vratili po presetreni, vedia to zistit, zaroven zostatok v bankomate nebude sediet atd.

autor
23. dec 2024

@lukbe no hej. len ako dlho budem čakať. ja som si mala ísť dnes pre nové auto a chýbala mi ešte nejaká hotovosť. teraz budem bez auta aj peňazí. krásne sviatky 😭

lukbe
23. dec 2024

Och, tak utekaj do banky, či sa to nedá hneď. Aj tebe krásne sviatky.

kikineska
23. dec 2024

Nam sa to stalo. Volali sme na cislo uvedene na bankomate, tiez islo o tatrabanku… 30 dni maju nato to vyriesit. Peniaze vratili na ucet ale cakali sme fakt takmer tych 30 dni…

petamich
23. dec 2024

@lukbe na 100% neda, bankomat musi prejst uzavierkou, musia to presetrit atd.

konikmodry111
23. dec 2024

Ani my nemame v TB ucet, mame zahranicny

autor
23. dec 2024

len som zvedavá, kedy prídu pozrieť ten bankomat. dnes sa tam toľko ľudí otacalo na päte, lebo nevydáva peniaze

nelka93
24. dec 2024

Robila som v banke a peniaze sa vracali cca do 3 dní, keďže chyba bola v bankomate. Viackrát sa stalo, že vrátili do 24 hodín. Bola to tatra

madielilly
24. dec 2024

Mne pred par rokmi.Zavolala som na tu linku co maju na bankomate napisane.Pani mi hned povedala,ze to presetria,ale maju mesiac na vybavenie reklamacie.A o mesiac mi ta zaseknuta ciastka pipla nazad na ucet

autor
24. dec 2024

@madielilly lenže na bankomate žiadne číslo nebolo. pozerala som to

vanilkovazmrzka
24. dec 2024

Uprimne si ani nepamatam, kedy naposledy som vyberala z bankomatu cash… to uz snad 5+ rokov

vanilkovazmrzka
24. dec 2024

Az to bol bankomat konkretnej banky tak kontakt tam musel byt
Ak nejaky euronet tak bohvie co z toho vypadne

autor
25. dec 2024

@vanilkovazmrzka bola to 365 a nie nebol kontakt

karinly
25. dec 2024

Veď volať do 365 banky, ale asi až pozajtra. Ťažko budú mat cez sviatky linky. Mne sa to stáva pravidelne v tatre, že mi stiahne a nevydá peniaze. Vždy vyberám znova keďže ich potrebujem. Volám hneď na infolinku a do 2 dni mi vždy peniaze prišli nazad

autor
25. dec 2024

@karinly ved som volala

madielilly
26. dec 2024

Ja som maal vtedy sporitelnu.Kazda banka to ma inak asi.Teraz mam raiffku a jedine co sa mi stalo,ze mi bankomat par krat neprecital kartu.Tak som sla do banky a tam mi ju hned na pockanie vymenili.S 365 nemam skusenosti.Ale zato napriklad moja mama ma take,ze ked jej ukradli kabelku s dokladmi a kartami,tak sme karty zablokovali hned vtedy.Ale nemohla s uctu vyberat ani priamo v banke aj ked mala od policie docasny obciansky.Takze kym jej prisiel novy obciansky musela fungovat iba na hotovosti