Zarobili ste s kryptomenou?

hsjdudhdbd
25. máj 2024

Zarobil niekto tak pekne peniaze ?

zefyra
25. máj 2024

@hsjdudhdbd Moja kamarátka prišla o všetky úspory.

maranco
25. máj 2024

@zefyra a ako obchodovala, sama nakúpila niektorú kryptomenu na riadnom trhovisku, alebo jej niekto ochotne radil kam "investovať" so sľubom rýchleho zárobku?
Ktorú kryptomenu mala kúpenú?

fido69
25. máj 2024

Milujem, keď mi niekto vyvoláva ako zarába tisíce investovaním do kryptomien. Tak sa ho vždy opýtam, keď zarába toľko peňazí, prečo vlastne stráca čas telefonátom so mnou... 🤔

martinka13
25. máj 2024

Dá sa s tým pekne prilepšiť. Samozrejme je to obrovské riziko. Takže investujeme toľko, čo neboli, keď o to prídeme. Prilepšiť rozumej 2 veľmi slušné dovolenky ročne pre 4-člennú rodinu.

andrejkap123
25. máj 2024

Nie iba som tam dala 1500€ a za to ze som si menila kryptomenu za kryptomenu som msuela za to platit v podstate dan lebo na slovensku mame tak nastaveny zakon cize este minus cca 80€ a NIC z toho nemam, ani nebudem mat 😂😂😂😂 totalna hovadina neodporucam

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maranco
25. máj 2024

@andrejkap123 musíš presvedčiť dostatočný počet ľudí, že tá tvoja kryptomena má hodnotu a bude do budúcna rásť aby zatúžili že aj oni ju chcú, potom im ju predáš
Na takom princípe fungujú kryptomeny 🙂

Reálne na platenie sa neujali, je to pomalšie a drahšie ako existujúce spôsoby platby, ak nepotrebuješ obchodovať s drogami, zbraňami ani s krajinami mimo EÚ v ktorých sú sankcie tak nanič praktické ju nevyužiješ.
Len veriť že sa nájdu ľudia ktorý po tom zatúžia a zbavíš sa jej.

zefyra
25. máj 2024

@maranco Niekto jej radil, kto ju zaregistroval. Zistím ktorú mala kúpenú.

maranco
25. máj 2024

@zefyra dosť je možné že žiadnu kryptomenu nekúpila iba "obchodovala" na falošnej stránke.
Tí podvodníci ktorý ponúkajú "investovať" majú vytvorené napodobeniny burzy a im pošleš peniaze, na fiktívnych grafoch ti to stúpa zarábaš, dokonca ti prvý malý výber aj dovolia aby človek uveril že to naozaj funguje. Po čase keď tam nastrká všetky peniaze a chce čo zarobila vybrať sa to už nedá, nefunguje, odstrihnú ju.
Tu je o tom video

https://www.youtube.com/watch?v=bFksR2LURRA
yosi
25. máj 2024

@fido69 Lebo tí ľudia chcú aby zarobili aj iní. Najlepšie úplne cudzí ľudia ktorých počujú prvýkrát v živote cez telefón. Na takých im záleží najviac 😋

maranco
25. máj 2024

@yosi veď aký bude "krásny svet", keď všetci budeme mať pasívny príjem bez práce a len ležať na pláži

lizardd
25. máj 2024

@hsjdudhdbd záleží, čo považuješ za pekné peniaze. Osobne poznám niekoľko ľudí, čo si zarobili. Každopádne, každý z nich nabehol na "vlak kryptomien" pred x rokmi.

yosi
25. máj 2024

@maranco Mal som takého kamaráta ktorý pracoval pre OVB, čo sú podvodníci ,,nonplusultra". Tým ľuďom povieš, že ekonomika je koláč z ktorého jeden môže dostať viac ak iný dostane menej, a oni ťa budú presviedčať, že tie koláče sú dve. Väčšina z tých ľudí ani nevedia o čom rozprávajú. Bola u nás aj suseda ktorá mala veľkú potrebu nám povedať o svojej práci v podobnej inštitúcií. Ja som jej povedal, že nikdy neverím ľuďom ktorí ma chcú presvedčiť, že im na mne záleží. Aj ona to rýchlo pochopila a odvtedy sa už ani nepozdraví (tak veľmi jej záležalo na mojej prosperite a teraz ma už ani nepoznáva)

maranco
25. máj 2024

@yosi mňa lákali do Kairosu, ale som to rýchlo prekukol že je to nereálne za tie peniaze (taký predražený produkt úložiska by nemal platiaceho zákazníka), a upozornil známych v svojom okolí, do roka to aj padlo
len tí ľudia odvtedy propagujú ďalšie podvody na "zarobenie"

yosi
25. máj 2024

@lizardd To je dôležité podotknúť, že úspešní sú len tí, ktorí boli na začiatku. Kedysi stál jeden Bitcoin pár centov. Dnes myslím okolo 60 tisíc za kus. Veď aj prví v BMG Horizont zarobili, lebo tí poslední im to zaplatili

yerdna
26. máj 2024

@hsjdudhdbd krypto je blbost

tamitamitami
26. máj 2024

Ak chceš investovať sám za seba, na overenej platforme a máš prehľad o trhu tak áno dá sa tak zarobiť (netreba ale čakať že človek spraví z 1 000€ zrazu 100 000€). Treba myslieť aj na to že peniaze by si mal zdaniť pri výbere.
Treba takéto investovanie brať ale triezvo lebo zisk ti nikto zaručiť nevie. Pre začiatok si vieš vložiť 15€-20€ a vyskúšať si ako to funguje.

Ak chceš investovať cez 3 osobu/spoločnosť, prípadne ti volal pán a lákal ťa na investovanie tak je to na 95% sprostosť a iba prídeš o peniaze.

misanthropicdann
30. máj 2024

@hsjdudhdbd ak tomu nerozumieš ani s tým nezacinaj.
Jeden ti povie ze je to blbosť lebo tomu nerozumie druhý ti povie ze je to super lebo na tom zarobil.
Ja osobne mam väčšinu investícií v kryptomenach a spravil som už nasobky investícií. Ale zároveň som v prvých rokoch prišiel o pár tisícok.
Osobne ti teraz poradím si odložiť investície do kryptomien minimálne na 1-2 roky podľa toho jak sa otočí trh.

hsjdudhdbd
autor
1. jún 2024

@misanthropicdann vlozili sme 3000do krypromien znamemu ktory sa tomu venuje 10rokov sluboval na na konci roka 10nasobok a teraz rozmyslam ze ci tomu verit

maranco
1. jún 2024

@hsjdudhdbd a máš krypto na svojej peňaženke? máš od nej kľúče?
Alebo sú na jeho účte a máš s ním spísanú nejakú zmluvu?
Už keď sľubuje do roka 10 násobok tak je to hlúposť. To ti rovnako môže sľúbiť že vyhrá tiket aby si mu dala peniaze.

hsjdudhdbd
autor
2. jún 2024

@maranco mam penazenkua mam k nej pristup mozem si ich vybrat ak chcem ale mam tam len 6tisic

misanthropicdann
3. jún 2024

@hsjdudhdbd určite nie, nikto nedokáže nič garantovať takže ak niekto sľubuje zárobky bud ide o podvod alebo sam tomu nerozumie. A hovoriť o 10 nasobkoch? Ruky preč.

misanthropicdann
3. jún 2024

@hsjdudhdbd zakladal peňaženku on alebo ty? Je možnosť ze by mal kľúče k peňaženke aj on? Máš nakúpené len kryptomeny alebo máš aj dáke smart kontrakty. Ak máš smart kontakty skontroluj si na peňaženke ako sú nastavené. Niektoré umožňujú aj vyberať peniaze z peňaženky

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz