Zarobili ste na kryptomene?

hsjdudhdbd
25. mar 2023

Ahojte chcem sa len tak informacne opytat ci niekto naozaj realne zarobil nejake prniaze na kryptomenach … teraz to sledujem ze sa to nejako rozbehlo a kazdy kamarat je tym posadnuty tak ci do toho ist alebo radsej nie

marci77
25. mar 2023

@hsjdudhdbd
na SR by ste museli zaplatit 40% dan
takze velmi sa to neoplati

skor tak na dlhodobo, ze mate zvysne peniaze a ulozite ich niekam (treba samozrejme nakupit idealne do penazenky a nedrzat ich na burze, lebo tam sa moze vselico stat) a vyhnut sa pofidernym firmam

odporuca sa mat myslim max.5% investicii v kryptomenach
samozrejme je to na vas, mozete obchodovat na dennej baze, len pozor na to danove zatazenie a vsetky povinnosti s tym spojene

buberova
25. mar 2023

Posledný rok je dosť biedny, takže klobúk dole keď sa ľuďom podarilo prežiť 2022 v zisku 😂

cubo2
25. mar 2023

"teraz to sledujem ze sa to nejako rozbehlo a kazdy kamarat je tym posadnuty" - ty nám píšeš z roku 2017? 😅

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queen_mary
25. mar 2023

Mne to pride tiez ako neaktualna tema. Ja som mala roky bitcoin a predala som ho chvilu po prepuknuti covidu. A dobre som spravila 😅

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lalenka33
25. mar 2023

Kde prosím ťa pozeráš tie kryptomeny, keď vidíš, že sa to rozbehlo? Práve naopak padajú. Ked aj nejaká mena vyskočí, tak následne padne. Bitcoin už tiež nieje to, čo bol. Tiež skáče hore dole. Máme niečo kúpené, ale žeby sme aktuálne na tom zarábali som si nevšimla. Skôr denne pozeráme, ako to klesá. Jeden deň +10% a na druhý deň -15%, v minulosti sa ale dalo pekne zarobiť. Kamoši kupovali Bitcoin ešte v časoch, keď mal nízku hodnotu a zarobili. Mali viac mien pri ktorých zažili ich raketový rast. Ale teraz krypto skôr padá, ako rastie.

hsjdudhdbd
autor
26. mar 2023

@cubo2 nie pisem v roku 2023 moj znamy si zato postavil polovicu domu, preto sa pytam ci to je naozaj realne alebo len mal stastie

maialeo
26. mar 2023

@hsjdudhdbd postavil si zo zisku alebo s ojebávania ľudí?

marci77
26. mar 2023

@hsjdudhdbd
tak zavisi, v akom obdobi ten bitcoin alebo inu kryptomenu kupoval
ak v roku 2010, ked bitcoin sa dal kupit za par dolarov a predal to v roku 2021, ked 1 BTC mal hodnotu okolo 60.000 dolarov, tak aj po zaplateni dani ....mu este zostal skvely zisk
takze zavisi kolko tych kryptomien kedy nakupil a kedy predal

aj teraz to lieta, prednedavnom ked padla ta jedna kryptoburza bol 1BTC za cca. 16.000dolarov, dnes uz je jeho hodnota okolo 26.000 ....takze pekne zhodnotenie za relativne kratky cas

takze kto sa neboji, da sa na tom zarobit, ale aj o peniaze prist

ida23
Odpoveď bola odstránená
Zobraz