Zamestnávateľom odoslaná výplata nie je na účte

nicol156
17. feb 2023

Dobry vecer chcela by som sa opytat ohladom to ze mame s priatelom rovnaky ucet vyplata sa posielala pondelok mne prisla a priatelovi nic uz som kontaktovala zamestnávateľa a odoslal mi potvrdenie z internet banking cislo uctu sedí vsetko prešiel tyzden a nic mu neprislo neviem co robit na ucte mi nedoslo nic len moja.
Dakujem za odpovede

lintu
17. feb 2023

Ak nie je problém na strane zamestnávateľa, ostáva asi už len ísť sa spýtať do banky. Minulý mesiac výplata nabehla v pohode?

mogaa
17. feb 2023

@nicol156 zamestnávateľ by si mal pozrieť či sa mu platba nevrátila a ak nie, urgovať banku že peniaze nenabehli.....

vroni
17. feb 2023

@mogaa , co ma zamestnavatel urgovat? Peniaze odišli a ak sa nevrátili, je to z jeho strany vybavené. Prijímateľ musi nabehnúť s potvrdením do banky a urgovat, ze nedorazili peniaze.

tykat
17. feb 2023

@nicol156 ...ty si kontaktovala zamestnavatela? A priatel je v kome alebo co?
Btw ja uz som videla vela potvrdeni z IB ktore neboli kryte platbou. Tipujem ze zamestnavatel nic neposlal.

ikonica
17. feb 2023

@vroni zamestnavatel posielal peniaze a teda len on moze podat pripadnu reklamaciu... Obavam sa ze ona sama nic neporiesi...

vroni
17. feb 2023

@ikonica, zamestnavatel moze dokazat, ze peniaze odoslal. Nemôže dokazat, ze neprišli, lebo na cudzie konto nemá pristup. Takze musi urgovat s jeho potvrdením ten, kto platbu neobdržal.

suzitok
17. feb 2023

Potvrdenie platby este neznamena, ze platba naozaj odisla. Peniaze mohli byt zadrzane z nejakeho dovodu, ale to nech si priatel overi, ci to visi u zamestnavatela, alebo v banke, ktokolvek by to zadrzal, mal o tom informovať, ze preco