Ahojte maminky, potrebujem poradit. Dcerka si spori peniazky a ma v pokladnicke okolo 400 eur v 1 a 2 eurovkach.chcela by som to zamenit za papierove. Chcem sa spytat ci v banke kde mam ucet mi kovove eurovky zamenia bez poplatku? Dakujem
Porozdeluj si to po 50 eur a chod s tym do obchodu ale najlepsie uz tak na vecer ked nemaju vela roboty aby mali cas si to preratat, uvidis, ze ti so radostou zamenia 🙂
@hu3hu3 ahoj ja robím v obchode....a viem, že tam drobných nieje nikdy dosť....keď prídeš do hocijakého obchodu a povieš že máš 1 a 2-eurovky tak ti zamenia s veľkou radosťou...napriklad najprv zanes za 200 a potom 200....a budeš to mať bez poplatku...medenáky by ti nevzali...ale uvidíš že tieto peniaze ti vezmú s veľkou RADOSŤOU !!!!! 🙂
Banky (urcite NBS) vymiena do 100ks minci bez poplatku. Takze sa tam staci otocit zo 3x
Ja tak sporim dcerke tiez 1 a 2 eurovky proste ked nam v penazenke tak hodim a potom ked tam ma 50 alebo 100 eur zamenim za papierove mamina robi v drogerie a svokra v jednote tiez sa tesia ked im dam zamenit. A ked som robila v kaviarni tiez stale tieto hodnoty chybali. Asi preto ze ich vsetci hadzu doma do sporkasy 😀😀😀
Keby prides k nam do obchodu, tak aj za dve stovky zoberieme, takze skus obchody
V NBS ti zamenia bez poplatku ale musíš mat roztriedene v osobitných sackoch
To zavisi od toho, kde mas vedeny ucet. Pozri si sadzobnik danej banky. Pripadne si to vloz na ucet a nasledne vyber z bankomatu