Ahojte, riešili ste niekto zamenu triedenych 1 a 2 centovych minci poštou v NBS? Rozmyslam ze by som sa toho zbavila touto cestou, nakolko v bankach ako SLSP si za to pytaju nehorazne poplatky. V NBS hodnotu minci poslu na cislo uctu. Jedine ze sa to musi poslat postou no osobne by som sa tam dostavit nemohla. Mate s tym prosim skusenosti?
Nahádzala som mince do samoobslužných pokladni.
Na mince musím kúpiť nejakú pevnejšiu obálku, známku, ísť na postu, ….
To radšej tie pokladne
Tak ak doma nemáš mince v 2 vedrach
@lubka261 nikde pri pokladni som necitala kolko.max 🤣🤣 tak.kazdy jeden nakup jedno prasiatko 😁
Akoze povie mi niekto dovod preco to zbierate?? Len ma to zaujima? A ako ste sa ich planovali zbavit/utratit?
@zuzinka888 ja ked som uz mala plnu tazku penazenku tychto drobakov tak som ich vysypala doma do nadoby, samoobsluzne pokladne nevyuzivam takze som to nemala kde minut a tym padom sa mi to len kopilo a kopilo... 🤷♀️
@pribinak tak asi budem musiet navstivit tu sanoobsluznu aj ked tam s tymi drobakmi stravim asi pol dna 😂
@lubka261 už som sa na to pýtala v kauflande - limit nie je ALE každá pokladňa má nejakú kapacitu, s tým treba počítať.. a nemôžeš to tam nasypať musíš pekne pomaly po jednej vhadzovať, lebo sa im stáva, že keď veľa naraz nasypeš tak sa to tam nejak zasekne a musia to celé otvoriť, mincu vyloviť atď.. takže sa zdržíš..
@zuzinka888 nezbieram, nejak sa nakopilo v penazenkach a dali sme ich malemu do pokladničky. Čím viac hrkotalo, tým väčšia radosť.
Idte do.samoobsluznych pokladniach nahadzat tam ;) ci az tak vela.mate?divne ze postou asi viac zaplatite za postovne skuste si odvazit 😊 ale postou aj tak by som.neriskovala ;)