Ahojte,manžel pracuje v zahraničí a chce si otvoriť účet v banke tu na Slovensku.Najlepšie online cez internet kedže je mimo SK.Popozerali sme veľa stránok rôznych bánk,ale všade chcú pri otvorení účtu poslať platbu z iného účtu,ktorý je na manželovo meno a to je ten problém,že on iný účet nemá.Do teraz mu chodili peniaze na môj účet.Neviete poradiť banku,kde by si vedel otvoriť účet online aj bez tejto podmienky?Dakujem
@alexandra1990 lenze hoci ho vie založiť online tak papiere musi osobne podpisat....bud na ich "pobočkách" alebo kurierovi...ktory donesie dve zmluvy...jednu pre klienta a druhu naspat pre banku
365 banka! Tam otvoríte online účet a nevyžaduje sa žiadne fyzické podpisovani v zmlúv. Ja som otvoril prakticky z izby. Tam vám zavolá operátor videohovor a overí si občiansky ktorý odfotíte a všetko sa porieši elektronicky. Je to ľahké a rýchle. Stačí smartfón ide aj iphone aj android a stiahne si aplikáciu 365 a potom už cez ňu to ide krok po kroku. Nevyžadujú žiaden počiatočný vklad (ja som tam pól roka mal nulu) a vedenie účtu je zadarmo. Akurát kartu zašlú na adresu. Tú si môžete pridať do walletu na mobile a prakticky mobil bide vašou kartou môže sním behať po svete a karta môže byť doma u ženy.
Kartu prevezme žena a pridať do walletu sa dá aj na diaľku ona len nadiktuje číslo proste údaje z karty a muž len naťuká, prebehne tokenizácia a vybavené.
@prispievatel Presne tak. Aj ja som si ju teraz založila. Ak chcete získať 15 eur pri založení do 30.9.2021, použite môj kód maria078389.
@alexandra1990 mbank