Zadržané peniaze od Dopravného podniku

9. nov 2022

Ahojte nemáte niekto náhodou skúsenosť so zadržanými peniazmi na úcte od dopravného podniku, domov žiadna pokuta neprišla ani dotyčný nebol chytený, dokonca žije v inom meste. Myslite že ide o podvod? Jedna sa o väčšiu čiastku. Exekútor na ktorého dala banka kontakt ma zle hodnotenia

judar
9. nov 2022

Nuz smola...ked je v tom exekutot tak to bude pokuta mastne obohatena o uroky z omeskania za dlhsiu dobu

noami12
9. nov 2022

Tak asi prísť musela keďže už je v tom exekútor, lebo čo ja viem tak musí dať prvé výzvu veriteľ, než dá exekúciu. Papiere od exekútora pozrite, tam by mali byť tie výzvy ako príloha. Lebo oni v banskej bystrici by to len tak nepridelili exekútorov keby nemali dostačujúce podklady.

autor
9. nov 2022

Exekútor nezdvíha telefon ani nebol v kancelarii

autor
9. nov 2022

Takze od exekútora nemáme nic

draik
9. nov 2022

Exekútor zásadne najskôr blokuje majetok, až potom posiela upovedomenie o začatí exekúcie.

deti95060810
9. nov 2022

to sa mi nezdá... nemáte ani potuchy o žiadnej pokute a aj napriek tomu vám exekútor blokol účet? či ako to je... akosi sa strácam.
išla by som na dopravný podnik...

autor
9. nov 2022

Zablokovana je konkrétna suma na úcte, áno zajtra určite pôjde

judit47
9. nov 2022

Ak sa bavime o tom znamom panovi a ste si 100% isty ze to nemoze byt pravda treba to dat preverit vyziadat si od DP kopiu pokuty

noami12
9. nov 2022

Aha ja reku už máš aj nejaké papiere doma keď vieš za čo presne to je. Ano ono to trvá, než príde upovedomenie, môjmu prišlo až po roku a niečo aj to sme naháňali exekutora, poslal to so spätným dátumom.
Ale našťastie ukončenie o exekúcií poslal hneď 🙂
Tam budeš mat aj poučenie a ze do 15 dní alebo koľko ze sa môžeš odvolat ak naozaj Vám neprišlo nič na adresu skúsila by som si to zistiť a odvolať sa na to.

autor
9. nov 2022

@judit47 aký známi pan ? Môžem napísať iniciály či ide o rovnaku osobu ?

noami12
10. nov 2022

Kr**y ? Nie ???

lienka.7
10. nov 2022

Poriadne si preverte, co sa vlastne stalo. Nakolko známej synovi sa pred rokmi stalo daco podobne, z ničoho nič, bum exekúcia od dopravného podniku. Ked pátrali co a ako, zistili dokonca, že v ten daný deň, kedy mal byt syn udajne chyteny revízorom, bol cele prázdniny v USA 🤣🤣🤣 oni veľmi radi klamu, cize vsetko podrobne preveriť.