Zabudnuté peniaze v bankomate

12. feb 2023

Ahojte. Mame sa podarilo zabudnúť hotovosť v bankomate a on ich asi vzal späť.. Ako mame postupovať aby sme ich dostali späť?
Ďakujem pekne za radu.

ropucha6
12. feb 2023

Nahlasit v banke. Mne sa stalo este davno, ze mi bankomat nevydal peniaze, ale strhol z uctu. Kedze to vraj bol nejaky externy bankomat, trvalo to tusim aj tyzden, kym preratali peniaze a vratili mi na ucet.

jazula
12. feb 2023

Volala by som do banky, na každom bankomate je kontakt pre prípad problému + je na ňom kamera, tak zistia, či sa peniaze vrátili do bankomatu, alebo ich niekto vzal.

petamich
12. feb 2023

vo vacsine pripadov po uzavierke bankomatu bankomat skonci s prebytkom, nasledne sa dohlada (niekde aj automatizovane), po ktorej transakcii sa to udialo a financne prostriedky by sa mali vratit na tvoj ucet

kazdopadne by som ale zavolala na kontaktne centrum danej banky a informovala sa ako to maju - niekde sa to totiz deje automaticky, inde treba podat reklamaciu atd.

inak nie vsetky bankomaty vtiahnu peniaze spat, kedze sa diali podvody, ze ludia si vybrali vacsiu hotovost, vytiahli iba bankovku v strede a tvrdili, ze im bankomat nevydal hotovost, takze urcite volat do banky (mne osobne sa to stalo v TB a peniaze mi vratili, trvalo to ale skoro dva tyzdne)

autor
12. feb 2023

@petamich a myslíš ze keby nezavolal do banky tak mi aj tak vrátia peniaze? Ci musím zavolať..

petamich
12. feb 2023

ak si si precital/a co som pisala tak ano treba zavolat do banky - nie nemusia ich vratit automaticky 🙂

mogaa
12. feb 2023

no len tak ti ich nevrátia....a ani tvojej mame....banka nemá prečo monitorovať kamerový systém ak sa nič nestane.....neprevzaté peniaze by mali byť v bankomate kde vystávajú alebo ich vzal človek čo vyberal po tvojej mame....treba ísť do banky, tam jej povedia ďaľší postup....najlepšie hneď zajtra ráno to nahlásiť...po týždni to už nikto nebude riešiť ...kamerový systém sa archivuje tuším 48hodín, dopĺňanie bankomatu nemusia robiť len zamestnanci banky ale aj bezp.služba....

kristiii
12. feb 2023

A bol to bankomat priamo v banke? Lebo napríklad moja mama raz nechala peniaze v bankomate, ktorý bol v rámci Kauflandu a vyriešilo sa to hneď, teda trvalo to asi pol hodinky, kým sbs preverila kamerové záznamy.

lesana25
12. feb 2023

A mame tam zavolať namiesto teba?

marca12
12. feb 2023

Zavolaj do banky,niektore posielaju automaticky a niektore ziadaju od majitela uctu spisanie reklamacie. Zavolaj na infolinku a pytaj sa na dalsi postup.

luliu
12. feb 2023

To čo je za otázku? No nevolaj, ak ich nepotrebuješ. Divné, chcieť len čakať, či prídu či nie ....

marca12
12. feb 2023

Musi volat. Raz sa mi toto stalo. A musela som spisovat reklamaciu a poziadat o tie peniaze. Uz si nepamatam,ci som to vyriesila telefonicky alebo som musela ist na pobocku.

autor
12. feb 2023

Ďakujem za pomoc. Zajtra to budeme riešiť.

plutvonozec
12. feb 2023

Manžel zabudol v bankomate SLSP kde máme aj účet. Peniaze sa nám pripísali naspäť🙂

littlefiona
12. feb 2023

Mne sa raz stalo, ze som prišla k bankomatu a z neho trčali peniaze, ktoré tam niekto zabudol. Bankomat ich nevzal vôbec späť, zavolala som na kontaktné číslo a peniaze odovzdala do banky.

cezarka
14. dec 2023

@plutvonozec po akej dobe sa vrátili späť?