Baby vedeli by ste mi poradiť? 5.3 nastupujem na materskú zajtra 4.3 som mala ísť ukončiť Pn a zobrať papiere na materskú bohužiaľ mam chrípku a vysoké teploty tak ma preobjednali na pondelok že nic sa nedeje dôležitý je dátum... nakolko patrím do sociálnej poisťovne Trenčín (posledný zamestnávatel bol s tade)tak papiere pošlem 7.3 v pondelok hneď len otázka znie do akého dátumu treba doručiť sociálnej poisťovne aby som za marec dostala materskú v apríli stíham to?
mas 10 dni na odovzdanie papierov do socialnej poistovne. a socialna ma 60 dni na vyrozumenie,takze len dufat,ze to stihnu v tomto mesiaci a vsetko poslu nacas. sice niektore pisali,ze peniazi mali skor na ucte ako vyrozumenie 🙂
Ked im to posles 7.3. tak v aprili ti ju urcite poslu. Ja som bola pn do 16.11., od 17.11. na md, vtedy im poslal zamestnavatel papiere a v decembri mi prisla novembrova🙂
@milota164
@bobulko
@holubicka28 dakujem vam baby :O)
to stihnes , myslim ze je to tak ze to co maju dorucene tusim do tretieho v mesiaci tak sa zmensti do vyplatneho terminu. cize ak to posles do konca marca tak to stihnes