Winners Investments

ankapal
10. nov 2024

ahojte ,

máte niektorá skúsenosti s touto "službou" od Winners group ? Mám cez túto spoločnosť sporenie aj poistku , lenže prišiel mi včera email od nich, že som investor a prišli mi prihlasovacie údaje , pritom som sa neregistrovala. Kontaktovala som svojho finančného poradcu, ale ten mi nedvíha telefón ani neodpisuje. Bojím sa, že mi tam naskočia nejaké poplatky . Mohol mi to založiť takto bez môjho vedomia ?

matus_ik
10. nov 2024

@ankapal v emaili nie je viac tých informácii ohľadom toho, čo to je za produkt, prípadne nejaké info k tomu?

ankapal
autor
10. nov 2024

@matus_ik bohuzial nie , len tie prihlasovacie údaje , že ďakujú , že som si otvorila účet

ankapal
autor
10. nov 2024

@matus_ik skúsila som sa tam prihlásiť a tá stránka je komplikovaná, samé tabuľky , percentá , výnosy

jarka_black
10. nov 2024

Dajte si dokopy vsetko, čo ste podpísali. V mailoch, v papierovej forme. Treba to celé prečítať. Podľa zákona o fin. sprostredkovaní môžete buď dať výpoveď (pozor na výpovednú lehotu), alebo v pripade online formy od zmluvy odstúpiť do 14 dní.

11brano11
10. nov 2024

Samé hlúposti

martinbud
10. nov 2024

@ankapal už z toho čo píšete že máte sporenie a poistku. Máte poistku a investičný účet, nie sporenie . Čiže ste investor . Myslím si , opýtajte sa svojho financaka.... Ak nedvíha ako písali vyššie ak to je čerstvá zmluva dá sa s tým pracovať bez toho aby vznikli poplatky.

ankapal
autor
11. nov 2024

dnes som sa s nim spojila nastastie , on tvrdi ze investovanie a sporenie je to iste ... az sme sa pohadali a uz som to spomenula aj znamemu, ktory je pravnik ....

insurance_advisory
12. nov 2024

@ankapal typicky scenár proklientskeho prístupu finančného poradcu 😀 , a títo ľudia robia hanbu celému finančnému sektoru

skyle
28. nov 2024

Ak ste klientom winners tak vam mal vas poradca nastavit aplikaciu, tak mate telefón a podporu 24x7, aj on je človek ak nedvíha, bud sa ozve alebo volate vy. Mozno ste presuvali jeden produkt do druheho, ak ste robili presun poplatky mate uz asi splatene je to servis klienta ak je nieco výhodnejšie ma sa postarat. WInvestments ste museli vy odklikat e-mail a prisiel vám sms kod, s ktorýn ste to potvrdili, pokial ste nic take nerobili, viete ho nahlasit, ze zneuzil vase osobne udaje, firma vie zistit ci to bolo z vaseho emailu podpisane alebo nie. WI ma pekne vynosy, a pokial ste sa prihlasili vidite cielovu sumu a poplatky. Hlavne nestresujte.

ankapal
autor
28. nov 2024

@skyle chvalabohu som to uz zrusila