ahojte ,
máte niektorá skúsenosti s touto "službou" od Winners group ? Mám cez túto spoločnosť sporenie aj poistku , lenže prišiel mi včera email od nich, že som investor a prišli mi prihlasovacie údaje , pritom som sa neregistrovala. Kontaktovala som svojho finančného poradcu, ale ten mi nedvíha telefón ani neodpisuje. Bojím sa, že mi tam naskočia nejaké poplatky . Mohol mi to založiť takto bez môjho vedomia ?
Dajte si dokopy vsetko, čo ste podpísali. V mailoch, v papierovej forme. Treba to celé prečítať. Podľa zákona o fin. sprostredkovaní môžete buď dať výpoveď (pozor na výpovednú lehotu), alebo v pripade online formy od zmluvy odstúpiť do 14 dní.
Samé hlúposti
dnes som sa s nim spojila nastastie , on tvrdi ze investovanie a sporenie je to iste ... az sme sa pohadali a uz som to spomenula aj znamemu, ktory je pravnik ....
@ankapal typicky scenár proklientskeho prístupu finančného poradcu 😀 , a títo ľudia robia hanbu celému finančnému sektoru
@ankapal v emaili nie je viac tých informácii ohľadom toho, čo to je za produkt, prípadne nejaké info k tomu?