Winners Investments

ankapal
10. nov 2024

ahojte ,

máte niektorá skúsenosti s touto "službou" od Winners group ? Mám cez túto spoločnosť sporenie aj poistku , lenže prišiel mi včera email od nich, že som investor a prišli mi prihlasovacie údaje , pritom som sa neregistrovala. Kontaktovala som svojho finančného poradcu, ale ten mi nedvíha telefón ani neodpisuje. Bojím sa, že mi tam naskočia nejaké poplatky . Mohol mi to založiť takto bez môjho vedomia ?

matus_ik
10. nov 2024

@ankapal v emaili nie je viac tých informácii ohľadom toho, čo to je za produkt, prípadne nejaké info k tomu?

ankapal
autor
10. nov 2024

@matus_ik bohuzial nie , len tie prihlasovacie údaje , že ďakujú , že som si otvorila účet

ankapal
autor
10. nov 2024

@matus_ik skúsila som sa tam prihlásiť a tá stránka je komplikovaná, samé tabuľky , percentá , výnosy

jarka_black
10. nov 2024

Dajte si dokopy vsetko, čo ste podpísali. V mailoch, v papierovej forme. Treba to celé prečítať. Podľa zákona o fin. sprostredkovaní môžete buď dať výpoveď (pozor na výpovednú lehotu), alebo v pripade online formy od zmluvy odstúpiť do 14 dní.

11brano11
10. nov 2024

Samé hlúposti

martinbud
10. nov 2024

@ankapal už z toho čo píšete že máte sporenie a poistku. Máte poistku a investičný účet, nie sporenie . Čiže ste investor . Myslím si , opýtajte sa svojho financaka.... Ak nedvíha ako písali vyššie ak to je čerstvá zmluva dá sa s tým pracovať bez toho aby vznikli poplatky.

ankapal
autor
11. nov 2024

dnes som sa s nim spojila nastastie , on tvrdi ze investovanie a sporenie je to iste ... az sme sa pohadali a uz som to spomenula aj znamemu, ktory je pravnik ....

insurance_advisory
12. nov 2024

@ankapal typicky scenár proklientskeho prístupu finančného poradcu 😀 , a títo ľudia robia hanbu celému finančnému sektoru