Ahojte , dnes nám prišlo vyúčtovanie , skoro má odvalilo, vraj nedoplatok 600 e za obdobie od 5/22 do 8/22. Celkovo sme mali spotrebu vraj za 1100€ , z toho 500 sme vlastne zaplatili . Mame 3-izbový byt, je síce pravda že som na MD, periem , žehlím , mame susicku, varím tak 2-3x týždenne . Ale manžel hovorí že mu to pride strašne veľa, vyše 6kW za to obdobie . Čo si o tom myslite vy ?
@bilberryday porovnali sme , mali sme tretinu oproti tomu
Ze to je určite strašne veľa. Treba dat skontrolovať hodiny a ci náhodou nie je na vás niekto pripojený. 1100 eur za 3 mesiace je strašne veľa, ved toľko nemáva ju ľudia za rok v rodinom dome
Napísala si dobre tie dátumy? ... Je to iba 3m... A tie kW sa mi tiež nezdá ved 6kW minie bežná rúra za 3hodiny.... Treba pozrieť aj merače a hlavne koľko vám dali platiť za kW a za distribuciu
Ak sedia dátumy, tak žiadajte o skontrovanie elektromer, treba podať reklamáciu vyúčtovania.
@eva233 pardon 6mWh
@viestta ja som z toho na prášky, všetko išlo teraz hore a ešte toto extrem
@zoro9836 pardon , strese som napísala zlu mernú jednotku
To je vela. Mate nieco s elektromerom. Dajte to reklamovat.
@mamula20 Nie práveže , mame novostavbu , spotrebiče mame drahšie , aby menej žrali
Nemenili vam teraz elektromer za smart?
@zoro9836 mame podlahové , ale to už od apríla mame vypnuté úplne .
Podlahové je v poriadku ale kurite plynom alebo elektrikou? Vodu ohrievate čím?
To nemáme ani za tri roky takú spotrebu a tiež všetko možné na elektrinu. Nemáte náhodou tepelné čerpadlo,ktoré by bolo zle nastavené,alebo bojler. Keď máte všetko nové spotrebiče,tak by to ani tie nemohli robiť. Raz známym to robila peletova pec,ktorú mali nejako s elektrickým kúrením,ale aj tak mali taký nedoplatok za rok
@mamula20 nám dali predpis , že mame platiť 17eur 🤦🏽♀️👍 ale ja som platila podľa uváženia
@matullienka elektrické podlahové , mame bojler
A bojler mate na plyn, elektriku alebo drevo?
@zoro9836 áno
@mamula20 ja som neplatila 17 EUR ale 170