Výsledok daňového priznania

deltaa
12. máj 2014

Zdravím. Som nezamestnaná a spolu s manželom sme si podali v marci daňové priznanie. Minulý týždeň mi na účet prišla čiastka 59 eur. Manželovi dnes prišiel do vlastných rúk list od Daňového úradu. Žial je v práci až do večera takže dnes už nezistím čo v ňom je. Mne výsledok neprišiel. Nemáte niekto skúsenosť s tým? Bude musieť niečo zaplatiť?

angua27
12. máj 2014

@deltaa, ak Teba vyplatili peniažky na účet, tak už Ti nič nepríde. daňové si mala tým pádom správne a nemajú Ti už prečo posielať list. manželovi ak prišiel list, je tam veľa možností: môžu ho predvolať na daňový úrad, že je chyba v daňovom priznaní, aby ju opravil, mohli mu zaslať číslo jeho účtu, aby mal kam zaplatiť dane, atď. najlepšie je počkať do zajtra a vyzdvihnúť si zásielku.

deltaa
autor
19. máj 2014

Tak už mám ten výsledok, boli sme na danovom úrade a uplne to bolo trapne :D
Mali sme vyplnene ze som mala ako manzelka prijem 5000 eur za rok a ze si to moze uplatnovat iba pod 3000 eur prijem a ze sa to tam vobec nemalo pisat :D tak sme to museli vyskrtnut uplne trapne, nikde nebolo uvedene v ziadnej poznamke ze vyplnit IBA pod prijmom menej ako 3000 eur za rok ... ako keby to tam nemohli nechat :D

jaron
19. máj 2014

@deltaa mne prišiel list, keď som mal malú chybičku, len mi oznámili že preto a preto mi nemôžu vrátiť tuším okolo 10 € (vrátili mi asi 200 € z iného dôvodu a na tých 10 € bola chyba)
ale príčin môže byť aj viac, uvidíš, keď to otvoríte