Ahojte prosím o radu, mám mzdu 1400€ v hrubom, od 1.2. idem na PN kvôli jednému zákroku. Pn by mala trvať 7-10 dni. Viete koľko mi dá zamestnávateľ, ak neodrobim v danom mesiaci tých 7-10 dni. Sú kalkulačky na výpočet pn, ale koľko mi dá zamestnávateľ za dni, ktoré odrobim, to neviem . Ďakujem za rady.
cca 750 dostanes pri 10 dnoch pn
ale to je len tak ze cca ala kristalova gula zavisi ako ti to padne na vikendy atd
@loginexistuje ale ona sa pýta koľko dostane výplatu v robote a nie € za PN, nie?
Prve tri dni pnky dostanes 25perc.z hrubej mzdy a dalsich 7dni 55perc.z HM tak si to vypocitaj
@taminka1986
@taminka1986 pýtala som sa info že koľko dostanem za dni ktoré odrobim a nie za dni ktoré neodrobim
@janai1 sak hej napocitala som jej aj za pracu aj za pn ale este raz je to z vodu lebo nevieme kolko dni bude mat odpracovanych a ako bude mat na pn vikendy
prve 3 dni je 25%, dalsie 55% z hrubej mzdy, ale su prace, kde su kolektivne zmluvy a davaju viac
ak zacnes pn 10 dni v pondelok tak vlastne prides o 8 pracovnych dni z 20 tich tj dostanes cca 630 za mzdu
plus za PN mas cca 211 eur
tj prides cca o 210 eur
@loginexistuje
@loginexistuje ďakujem o toto mi išlo 🤝
@loginexistuje ďakujem o toto mi išlo
ja by som sa chcel tiez spytat pri 22 dnovej marodke kolko dostanem od socialne poistovne kedze od zamestavatela som uz vyplatu dostal . dakujem
Však snáď vieš akú máš mzdu za zmenu či?
Pozri si koľko hodín ma daný mesiac - odrataj hodiny za PN