dostal už niekto??
@stepanka274 ano 🙂 viem,len sa pytam, ci uz niekomu vyplatili skor.
Akoze este v min.rokoch? Mne ano, a pri mojom pocte deti sa mi ta suma aj paci.
@miskacharly Ahoj,ak si si podavala DP sama DU ma 40 dni na vyplatenie od posl.terminu na podanie DP,t.j. az okolo 10.5. cakaj,pochybujem,ze vyplatia skôr. No a ak ti robil rocne zuctovanie zamestnavatel musi tak spravit do 30.4.
ahojte ja som uz dostala vcera na obed DB 🙂 podavala som osobne 2.3. u nas sa to uz rozbehlo Komarno
@andreadob76 ahoj, my sme z kolárova.myslis ze uz vyplatia coskoro aj nam?
ahojte dnes som volala na danový úrad, že kedy sa vypláca danový bonus na dieťa a tam mi povedala pani, že bonus budú vyplácať v mesiacoch máj a jún, lebo majú nejaký nový program či čo a že to nestihnú v termíne, ktorý majú zo zákona...
@adacar aha no fasa.to si ma nepotešila
@adacar treba potom zistit co bude s urokmi za omeskanie.. lebo oni su tiez povinni ich platit ked nesplnia terminy
@simca06022011 ano?dobreze si povedala.samozrejme ze to aj vyuziju ked vela ludo o tom nevie.
Dnes prisli 🙂
Ja nan nemam nárok
@placem a preco by si nemala?
Robila som aj tam , aj tam a moj prijem za min.rok bol okolo 1600eur, a aby mi dali daňový bonus musim mat prijem za rok 2014 aspon 2000eur tak preto mi nedaju nič
@placem 2115 cca to bolo, 50% minimalnej mzdy
Nemôžem, nemam stale zamestnanie, bohužiaľ
@placem to nie je dolezite, ze nemas stale zamestnanie... dolezite je, aby si v ten ktory mesiac, za ktory chces danovy bonus, dosiahla v hrubom prijem aspon 50% z minimalnej mzdy
Bola som za znamou ktorá robi papiere , a povedala mi ze nemam príjem taký aby mi vyplatili danovy bonus .bodka
@kaktusik007 Pokial robi nepravidelne na dohodu,tak si nemôze uplatnovat mesacne.
ja som bola do juna na materskej a od augasta som robila na dohodu a priznali mi bonus 🙂
@andreadob76 Tak si ale musela mat taky zarobok aby to bolo mozne😉
@miskacharly aha, som myslela ze hovorime o bonuse na dieta,lebo taka bola tema 🙂 lebo aj muz nepracuje na sr ale v rakusku,ale bonusy na deti sme dostali uz predtym aj teraz dostaneme
@placem aha, som myslela ze hovorime o bonuse na dieta,lebo taka bola tema 🙂 lebo aj muz nepracuje na sr ale v rakusku,ale bonusy na deti sme dostali uz predtym aj teraz dostaneme
dnes prisli
myslíš ten po podaní daňového priznania? Myslím že to vyplácajú až v máji.