Vyplatila som dlhy za priateľa

23. jan 2022

Ľudia chcem sa spýtať priateľovi som s dobrým slovom vyplatila jeho dlhy v banke a ešte mi na zatiaľ nič nevrátil ..Je možné to nejak vymôcť keď som mu neposlala peniaze na účet?🤔

belllinka
23. jan 2022

Odkial ich chces vymoct? Z banky?

zuzkaa1991
23. jan 2022

Ak neni žiadny dokaz papier, prevod penazi, tak bohužiaľ nie

autor
23. jan 2022

@belllinka bola som s ním v banke a vyplatila mu starú pôžičku

belllinka
23. jan 2022

Tak je to iba na jeho dobrej voli, ci ti to vrati. Aspon mas poucenie do buducnosti, ze nikomu peniaze nepoziciavat.

martina1201
23. jan 2022

A to ste nemali ani spísanu dohodu že vráti?

belllinka
23. jan 2022

Alebo ak mas nejakych bezkrkych kamaratov, tak to riesit touto cestou…

luccija
23. jan 2022

Tak máš dobrý pocit a nič z toho.Nic Ti nemusí dať a na základe čoho?

lesana25
23. jan 2022

A ešte stále je to tvoj priateľ?

sasa1310
23. jan 2022

no keď nevrátil banke, tak tebe určite vráti

malinoismum
23. jan 2022

Baví ma ten dodatok “ keď som mu neposlala peniaze na účet”… (aj keby si, nič to nemení na tom, že je na jeho “dobrej vôli” že či ti to vráti. )
Ale keď nevracal banke, nebude ani Tebe.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamina0078
23. jan 2022

Pokial nemas o tom ziaden doklad aspon spravy zo SMS, soc.sieti o tom, ze mu pozicias peniaze(zaplatis dlh zanho) tak pravdepodobne ich neuvidis

ivkazba
23. jan 2022

Dokonca aj keby ste spísali dohodu, je možné že by ti nič nevrátil. Ak by si totiž tú vašu písomnú dohodu dala na súd, musela by si mu dokázať, že mal úmysel nevrátite ti ich. Takže aj s papierom by to bolo s extrémne nízkou šancou. A ozaj sa čudujem, že keď už si nemala rozum že si mu vyplatila dlh, že ešte ozaj si tak hl**a a stále je tvoj partner niekto, ktorý ťa úmyselne okradol.

solange7
23. jan 2022

To si robis srandu takto ma nedelne rano? 😀 Zeny preboha preco to robite?

tomikejt
23. jan 2022

Tiež som bola kedysi taka hlúpa a požičala bývalému peniaze, bolo to nastastie len 500 e jasne ze doteraz mi ich nevrátil a to je už 9 rokov 😅

mogaa
23. jan 2022

nuž darovala si mu peniaze....aj keby si to dala na súd, je to tvrdenie proti tvrdeniu...nemáš žiadny doklad o pôžičke, nemáš nič.....peniaze s najväčšou pravdepodobnosťou uý neuvidíš, pouč sa z toho......peniaze požičať nanajvýš blízkej rodine a aj tam je riziko že sa ti nevrátia.....rovnako je to s ručením v banke....

macikovaiveta
23. jan 2022

To čo robíš?????

hopsadobrandejsa
23. jan 2022

Ak by potreboval pomoct so splatkou tak to by som este pochopil. To sa moze stat naozaj komukolvek ak by sa vyskytli nejake neocakavane vydavky, ale co ta viedlo k tomu aby si mu vyplatila cely dlh z vlastnych penazi?

Taketo konanie dokazem pochopit ak by sme s partnerkou dlhodobo zili v jednej domacnosti, spolocne hradili vydavky a tak, ale toto si veru neviem velmi dobre predstavit aby mi priatelka platila dlhy.

kris_tin257
28. jan 2022

Trom mojim ex som požičiavala prachy jednému som každý mesiac platila úver, vždy všetko cez bankový účet a pri väčšej sume na zmluvu. Chvalabohu, od jedného som to vymáhala cez právnika, keby som neposiela peniaze cez účet a potajomky si nestiahla jeho úverovú zmluvu na kľúč peniaze by som už nikdy nevidela 😊 čo sa týka peňazí a majetkov nikdy netreba dať na pekne slová vždy si to treba poistiť, lebo jeden deň ťa človek ľúbi a druhý deň ťa nepozná 😊