Vyplatenie životnej poistky

emao
14. feb 2018

ahojte, pred mesiacom som si zrušila poistenie, ktoré som platila mesačne.. chcem sa spýtať, tie peniaze, ktoré som platila, vyplatia mi ich?? a kedy?? treba o to zvlášť požiadať??

tropkica
14. feb 2018

aj si si v tej poistke sporila? ak ano treba poziadat o vyplatenie nasporenej sumy

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janci05
14. feb 2018

Ja som rušila poistku aj so sporením po viac ako desiatich rokoch. Keby som to spravila skôr, tak by mi vyplatili len málo z našetrených peňazí. Tak sa mi vrátila aspoň väčšina, ale nie všetko. Poisťovňa si z toho necháva. To bola Kooperativa.

emao
autor
14. feb 2018

ribila som ju vo VÚB..ale bolo to generali..a nechcela som byť za blbu preto som sa nepytala tam.. ale myslím že to bolo aj so sporenim.. keď som ju robila ešte som bola dosť mladá čiže moc som sa do toho nevyznala a nepamatam si nato moc..
a keď je teda aj so sporenim, (mala by byť ) tak oni ju nemusia automaticky vyplatiť?? treba o to požiadať??

janci05
14. feb 2018

@emao Kedže ja som ju rušila predčasne, tak som si musela podať na pobočke v meste žiadosť o zrušenie a až potom mi poslali peniaze.

hulica
14. feb 2018

@emao na to si sa mala pýtať hneď pýtať keď si ju rušila. respektíve ak to bolo zo sporením tak ťa tá pracovníčka sama ma upozorniť na to koľko bude trvať kým ti prídu peniaze na účet..

0silvia0
14. feb 2018

@emao veď určite niekde nájdeš papiere od tej poistky, ja mám presne túto istú (nejako mi ju nanútili vo vúb a je to Generalli), tam si preštuduj či je aj so sporením, poprípade si zavolaj priamo na infolinku Generalli a podľa čísla zmluvy ti povedia bližšie info.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz