Ahojte, chcem sa spytat ci niektora z vás ma skúsenosti s poistovnou Allianz farbicka, malá ma 2,5 roka, pred rokom mala úraz rozbila si čelo a ma tam jazvu, vtedy sme dostalu 120 eur, teraz si idem uplatniť trvale následky, mam ich poistene na 7000 eur, doktor dnes napisal ze ma jazvu vľavo na čele, neviete koľko mozem očakávať?
No ja tiež velmo neverím lebo to nie sú trvale následky že ma tam jazvu tak to by mohli platiť aj vtedy keď rozbije koleno a zostane tam jazva potom a vidno ešte 20rokov...trvale následky sú podľa mna ak niekto pri úraze stratí čuch alebo sluch alebo niečo take čo ma na celi život a ovplyvňuje každodenný život 🙂
Pochybujem že ti niečo vyplatia koli jazve.. kiežby to tak fungovalo ☺️To už by som bola milionár 😏
Tak neviem ja ked som mala par stychov na tvari a ostali mi jazvy tak mi vyplatili 400 eur, zevraj tvar je najlepšie ocenovana
@kika86 preco neuveritelne? Len tu popaleninu liecili 2 mesiace, zazil 3 nekrektomie. Preto prvotna suma velka. Po zlomenine trvale nasledky nemusia byt. Jazvy su skutocne dobre platene.Staci docitat zmluvne podmienky dievcata,tam podla umiestnenia a velkosti jazvy je suma ako urcite % poistnej sumy.
@alofinka zalezi aka je velka a viditeľná ,dost zalezi ci vam.napise lekar my sme mali sity.prst,ale.jazva nesplnala.parametre v mm tak nic sme nedostali
Bohvie kto je posudkovy lekar pre cadcu
@alofinka smiem sa spytat ako ste dopadli, dostali ste nieco?
@alofinka aj my máme toto poistenie a syn si pred rokom pri páde z odrážadla rozbil bradu, obidve pery a horné jednotky zuby si vyrazil. Nedali nám ani cent, vraj preto, že nelezal v nemocnici kvôli tomu
@hnedoocko0909 to znamená že nemáte rovnaké poistenie. Vy potom máte v poistení len dobu liečenia v nemocnici.
My mame poistenie v kooperative, syn mal zlomenú ruku v lete, dostal 3800€
Este budeme potom trvalé následky riešiť po roku
Teraz ma rozbité čelo tiež ma jazvu nad ľavým obočím tak budeme riešiť aj úraz a aj trvalé následky tak som zvedavá 😊
@alofinka trvale nasledky?? Treba si poriadne prestudovat zmluvu, lebo strasne pochybujem, ze rozbite celo sa rata pod trvaly nasledok.