Vyplatenie trvalých následkov v poisťovni Allianz farbička

alofinka
24. máj 2019

Ahojte, chcem sa spytat ci niektora z vás ma skúsenosti s poistovnou Allianz farbicka, malá ma 2,5 roka, pred rokom mala úraz rozbila si čelo a ma tam jazvu, vtedy sme dostalu 120 eur, teraz si idem uplatniť trvale následky, mam ich poistene na 7000 eur, doktor dnes napisal ze ma jazvu vľavo na čele, neviete koľko mozem očakávať?

veronikaszabova
24. máj 2019

@alofinka trvale nasledky?? Treba si poriadne prestudovat zmluvu, lebo strasne pochybujem, ze rozbite celo sa rata pod trvaly nasledok.

fridi96
24. máj 2019

No ja tiež velmo neverím lebo to nie sú trvale následky že ma tam jazvu tak to by mohli platiť aj vtedy keď rozbije koleno a zostane tam jazva potom a vidno ešte 20rokov...trvale následky sú podľa mna ak niekto pri úraze stratí čuch alebo sluch alebo niečo take čo ma na celi život a ovplyvňuje každodenný život 🙂

zuzka6542
24. máj 2019

Pochybujem že ti niečo vyplatia koli jazve.. kiežby to tak fungovalo ☺️To už by som bola milionár 😏

alofinka
autor
24. máj 2019

Tak neviem ja ked som mala par stychov na tvari a ostali mi jazvy tak mi vyplatili 400 eur, zevraj tvar je najlepšie ocenovana

zara0201
24. máj 2019

@alofinka syn popaleny prstenik a trochu malicek lavej ruky. Cca 2x2 cm na prsteniku. Je to keloidna jazva na viditelnom mieste,bez obmedzenia hybnosi prsta.Trvale nasledky po roku dostal z Farbicky 440 eur. Za liecenie bezprostredne pi uraze 420 eur.

kika86
24. máj 2019

@zara0201 az neuveritelne, ale super pre vas. My sme teraz riesili poistnu udalost. Dcera mala zlomenu ruku, vyplatili nam 59€ (liecebne naklady) a tym bola udalost uzavreta...

zara0201
24. máj 2019

@kika86 preco neuveritelne? Len tu popaleninu liecili 2 mesiace, zazil 3 nekrektomie. Preto prvotna suma velka. Po zlomenine trvale nasledky nemusia byt. Jazvy su skutocne dobre platene.Staci docitat zmluvne podmienky dievcata,tam podla umiestnenia a velkosti jazvy je suma ako urcite % poistnej sumy.

alofinka
autor
24. máj 2019

@zara0201 lekar mi napisal iba ze ma jazvu na čele naľavo stačí to?

zara0201
24. máj 2019

@alofinka mudi revizny lekar vyplnit tlacivo. Tam popisu umiestnenie,velkost a typ jazvy.

alofinka
autor
24. máj 2019

@zara0201 lebo dnes som bola v poisťovni a pytala som sa ci to staci a ona ze asi ano, ze ked nie sa mi ozvu

alofinka
autor
24. máj 2019

@zara0201 lebo ziadny taky papier mi nedali

zara0201
24. máj 2019

@alofinka nam v poistovni dali pre lekara na vyplnenie take vacsie rozkladacie tlacivo s kopirakmi.

katarinam89
24. máj 2019

@alofinka zalezi aka je velka a viditeľná ,dost zalezi ci vam.napise lekar my sme mali sity.prst,ale.jazva nesplnala.parametre v mm tak nic sme nedostali

alofinka
autor
25. máj 2019

@zara0201 som tam volala a ze tie papiere sa uz nedavaju, ze ak to bude potrebne tak ma zavolaju ku posudkovemu lekarovi si myslim ze o to horšie...

zara0201
25. máj 2019

@alofinka no nam to vyplacali 2 roky dozadu,mohlo sa zmenit. A vyplnal nam to primar traumatologie z nemocnice v nasom meste. On je vraj zmluvny posudkovy pre Allianz

alofinka
autor
26. máj 2019

@zara0201 no moja tu jazvu nema az taku viditelnu, bohvie ci co dostaneme, keby to bol moj doktor tak mu dam 20 eur nech napise cosi viac ale takto neviem

alofinka
autor
26. máj 2019

Bohvie kto je posudkovy lekar pre cadcu

veverickav
20. aug 2019

@alofinka smiem sa spytat ako ste dopadli, dostali ste nieco?

hnedoocko0909
20. aug 2019

@alofinka aj my máme toto poistenie a syn si pred rokom pri páde z odrážadla rozbil bradu, obidve pery a horné jednotky zuby si vyrazil. Nedali nám ani cent, vraj preto, že nelezal v nemocnici kvôli tomu

vikulka27
30. okt 2019

@hnedoocko0909 to znamená že nemáte rovnaké poistenie. Vy potom máte v poistení len dobu liečenia v nemocnici.

zuzka6542
30. okt 2019

@alofinka ako to dopadlo?

vikinka0100
25. jan 2023

My mame poistenie v kooperative, syn mal zlomenú ruku v lete, dostal 3800€
Este budeme potom trvalé následky riešiť po roku
Teraz ma rozbité čelo tiež ma jazvu nad ľavým obočím tak budeme riešiť aj úraz a aj trvalé následky tak som zvedavá 😊