Vyplatenie poistnej udalosti

23. jan 2024

Dobrý večer. Mám dcérku 4 r, ktorá nám padla 4 dni dozadu z kolobežky a museli jej zasivat čelo, ma 2 stichy
Nahlásili sme to našej finančnej poradkyni a čakám na vyjadrenie.
Dávala ste si niektorá takto plniť poistné pri takomto úraze? Prebehlo to v poriadku?

lenocka8894
23. jan 2024

Ano...vsetko ok dokladala som vsetky lekarske spravy a aj cakali na kontrolnu spravu od pediatricky...ja tiez nahlasujem financnej a do par minut mi pride na mail hlasenie skodovej udalosti a tam aj cislo kde si viem sledovat co vsetko je uz vybavene a co treba este dolozit...ked je vsetko ok do par dni mam penoaze na ucte

autor
23. jan 2024

@lenocka8894 ďakujem za odpoved, led sa smiem spýtať na akú sumu vám vyplnili poistenie al teda bolo u vaa tiež šitie?

jarka_black
24. jan 2024

Vyplatená suma je vždy podľa konkrétnej poistky. Pozrite do zmluvy resp. napíšte poradkyni, tá bude vedieť najlepšie. Žiadajte od nej aj potvrdenie, že to nahlásila. Nahlásená škodová udalosť dostane svoje číslo.

lenocka8894
24. jan 2024

Presne tak ako napisala @jarka_black ...zavisi v akej poistovni je dieta poistene aj co vsetko a v akej vyske ste poistit dali...moja mala len uraz hlavy bez hospitalizacie a plnenie som mala cca 100e