Dobrý večer milé mamičky a tie čo ste mali DG pocas PN 020.0 mali ste problém, ked ste marodovali dlhšie ako mesiac a potom žiadali ste poisťovňu, v ktorej ste mali životnú poistku a priplacanie za PN problém s vyplatením.... Ja si platím roky životné poistky a po rokoch som marodovala no oni mi to zamietli... Je tu niektorá mamička co ziadala a tiež jej zamietli, ze mala diagnózu, ktorá nespĺňa nic z poistky...???
To je hroziaci potrat ci co? Mne vyplatili bez problemov... Marodovala som 174 dni.
Aj mne vyplatili pri rizikovom, mala som v poistení zahrnuté aj tehotenstvo. Záleží aké si mala podmienky v čase uzatvorenia poistky. Veľa poisťovní má tehotenstvo vo výlukách.
Ahoj, v prvom rade záleží aku PN si mala poistenú, od ktorého dňa sa vypláca a či diagnóza nebola vo výlukach. Niektoré poisťovne preplácajú len určitý počet dní, niektoré vôbec, prípadne si nesplnila podmienku cakacej doby a podobne. Ťažko poradiť ak nevieme konkrétne poistné podmienky poisťovne a či si mala PN poistenú, lebo aj to si ludia myslia, že majú a v skutočnosti nemajú. Kľudne mi pošli ip ohľadom tvojej poistky a zistím, či máš nárok alebo nie.
@ikonica a aku ste mali poisťovňu? Ano to je ta dg, mali ste ju aj vy?
@zojanka ale akú ste mali DG? Tak rizikové tehotenstvo tam bolo, ale ta dg nie
Tu istu, hroziaci potrat
Axa.. ano tu istu som mala... Dolozila som spravy z predch potratov a roznych vysetreni...
Nikdy som nemal problém naposledy som spadol a mal som problém s článkom a mal som vyplatených 1030€
Ak môžem vedieť v akej poisťovni? Môžte aj do správy, kedy to bolo? Ďakujem
Zalezi, co si v tej zivotnej poistke platite... To, ci to niekomu preplatili vam nepomoze, ak to vy v poistke nemate. Obratte sa na toho, s kym ste uzatvarali poistku. Nech vam povie, ci na nieco mate narok...