Sirotský dôchodok chodí 7.deň v mesiaci, chcem sa opýtať, kedy príde tento mesiac, keďže 7.vychádza na pondelok. Ďakujem
Výplatné termíny dôchodkov sú iba v párne dni. Takže výplatný termín máte predpokladám 8 (viď Oznámenie o výplate zo SP). 7. deň v mesiaci Vám dôchodok príde na účet v prípade, ak 8. vychádza na víkend/sviatok.
@rikarika som si 100% istá tými párnymi dňami ako výplatnými dňami. Výplatný deň máte uvedený v Oznámení o výplate dôchodku. Ako už bolo spomínané, ak máte zasielanie dôchodku na účet, tak sa Vám € pripíšu skôr.
@rikarika súhlasím s @alica_z_lesa dôchodky sa vyplácajú v parne dní, posledný výplatný deň je 24.v mesiaci
@rikarika a ja som vyssie písala, ze parne dni je vyplatny termin! A ked to je na ucet, tam pridu peniaze aj skôr, hoci na rozhodnuti je uvedeny parny den. Ak dochodok dorucuje pošta a parny den vyjde na vikend, vyplatia ho bud v piatok za sobotu alebo v pondelok za nedelu. A za tym si stojim, lebo som robila na pošte.
No co autorka, prisiel dnes?
@veverickav nie, neprišiel, takže v pondelok. Ale ďakujem za všetky Vaše príspevky dievčatá.
ze by 7ho??