Je prosim moznost vypisu zdarma? Teraz nebuem co to je za nazov, aha uverovy register...
Je moznost aj zdarma online? Mam podozrenie, ze je moja mama uz zase po usi v dlhoch... jeden dlh uz sme jej vyplacali, navysenim hypo na mojom byte, cize dlh je moj...
Obavam sa, ze je to tu zas... viacero veci tomu nasvedcuje - omeskane splatky, nekomunikacia, nakup hovadin aj ked jovorim, ze nekupuj... 😫
@nelca0510 to je tazko, je to mama. Len som dufala, ze fakt ze sme jej od tohoto pomohli a ze ja mam rodinu a male deti ju postavia nohami prvne na zem.
Ohľadne exekúcii mizes napísať na Exekučný súd do banskej Bystrice ale musíš písať v jej mene. Prilož kolok 2,50
mile aka si naivna😅 nie nepostavi len ta stiahne so sebou
a k otazke, vypys z uveroveho registra je za poplatok, online je to okolo 10€ postou viac. v kazdom pripade je to do vlastnych ruk a vztahuje sa nato gdpr
Neverím, že sa Ti podarí zmeniť dospelého človeka finančne negramotneho. Gratuluj si, že nie si ako ona a daj ruky preč. Ako tu niekto písal, stiahne ta so sebou. Žiaľ.
Ja mam toto iste za sebou. Presne. S mamou. A NIE, nepouci sa ten človek, ani sa nepostaví na nohy, ani nic. Lebo vie, ze jej vždy pomôžeš! Takyto clovek musi sam padnúť na hubu matka nematka. Moja matka plakala a prosila o pomoc, ze nam to bude platiť. Neplatila, vyhovarala sa, klamala...zaslo to tak daleko, az do nadavania nam, vulgarizmov na nasu adresu opakovane den co den, mesiac co mesiac 😳 pretala som s nou nit, nech skončí aj na ulici. Úprimne, to jedine by jej pomohlo
Pozri sa rodič nie rodič večne za ňu dlhý platiť nebudeš. Dokiaľ budeš žiť. Príklad narobí dlh 10 tisíc eur TY to splatíš narobí dalši splatíš další. Všetko má svoje hranice. Mama si zvykne že TY za ňu dlhý splácaš bude robiť ich viac a viac. ONA vidi tvoja mama že TY máš veľkú snahu splácať dlhý tak však čo urobí dlh a TY plať.
Zájdi za ňou a povedz jej, že vieš o všetkých jej aktuálnych podlžnostiach. Nebud konkrétna a trošku blufuj. Povedz jej, že z ďalších problémov ju už ťahať nebudeš a skús jej navrhnúť psychiatrickú/psychologickú terapiu, lebo na také správanie je to potrebné. Čo sa týka úverov, ďaleko už nezájde ak má omeškané splátky, dostane sa do registra dlžníkov a už jej nikto nič nedá. Horšie je, že potom prídu exekúcie. Mama pracuje?
https://obcan.justice.sk/poverenia/rozsirene-vy...
Vyskusaj tu vypis udaje meno priezvisko a datum narodenia. Je to na zistenie exekucie. Dokazes zistit aj mamu bez toho aby o tom vedela ak vies udaje (co isto vies). Ak chces zistit pozicky a uvery budes musiet cez stranku
https://moje-financie.sk/
Ale nie je to zadarmo a treba sa tam prihlasit s rodnym cislom, hesla pridu domov do vlastnych ruk. Vo vypise uvidis hypoteku, uver, nesplatene pozicky, ale aj splatkovy predaj (nakup na splatky v obchode).
A keby si ju v tých dlhoch nechala? Takto máš zvýšenú hypo.