Myslíte, že prerabka 1i bytu vyjde do 20 000e? Teda či tá suma bude stačiť.
Podľa toho čo všetko chceš prerábať. Jadro, elektrika, stierky, podlahy, linka ak vyberieš nie veľmi drahy material bude to LTT
Ak budete hľadať prijateľné ceny a väčšinu práce si spravíte sami tak možno aj hej
No možno aj áno, ak si časť práce urobíte sami (napriklad vyburanie, vytrhanie podlahy a tak) a pôjdete po cene, teda žiadne dizajnové vychytávky, majster skôr nejaký živnostník nie známa veľká firma. Mňa napriklad vyšla prerábka kúpeľni komplet aj s novým bojlerom za 2000 eur, robil to živnostník sám, ja som nič nepomohla. Kamoška dala vyše 8000 lebo išla po dizajnovych vychytavkach.
Môj robí v stavebníctve a hovorí, že s prehľadom a aj za menej.
@37373 zlatý 😊 aspoň jeden optimista 😊
@mb2021 tak chcem meniť podlahy, kúpeľňu, kuchyňu. Inak nič.
Malo by to stačiť
Hmmm nechapem kde tu tie ceny beru aleee ja ratam ze s tou sumou prerobim 2 izby a jadro🤣
nám na prerábku 3 izb pred dvoma mesiacmi nacenili 24tis, takže 1izb asi v pohode
1-izbový byt 62m2 v roku 2020, vymena podláh, komplet nová kúpeľňa, wc, nová kuchyňa+spotrebiče a komplet nábytok…cca 12000, ale kupovala som asi najlacnejšiu plavacku, obklady taka stredná cenová trieda, rovnako sanita a kuchyňa ikea knoxhult. V podstate skoro všetko sme si robili sami, okrem obkladov a vody.
Ak to neprepalis na kuchyni, tak by si sa mala zmestit.
Kompletná? Skôr nie ako áno. A určite bez nábytku.