Vyhraný spor s nebankovkou Pohotovosť

iva2806
13. máj 2020

Ahojte dievčatá je tu niekto kto mal naťahovačky s touto nebankovkou? Potrebovala by som sa súkromné poradiť ako postupovať. A prosím reči načo si si to brala a bla bla nepotrebujem. Ďakujem

liaka
13. máj 2020

Pripájam sa. Vyvolávajú nonstop 6 krát denne mne aj mojej rodine

janka_266
13. máj 2020

Ak ste už zaplatili a viac ako ste si vzali treba dať žalobu na vrátenie bezdovodneho Opatrenia, pripadne na zrušenie rozhodcovského rozsudku. ak je na exekúcii, treba podať návrh na zastavenie. Samozrejme dôvodný.

amelia000
13. máj 2020

@iva2806 no sukromne nie, ale mozno skupina pravne poradenstvo by ti mohla pomoct.

biba95
13. máj 2020

@iva2806 nie moja skusenost ale v rodine. Spor vyhrali. Ak mas zaplatene istiny si za vodou. Najdi pravnika, dones mu vsetky zmluvy, pozri kolko mas poplatene a nech komunikuju uz len s tovjim pravnikom. Myslim ze este oni vracali naspat peniaze za preplatene uroky. Su otravni, tiez stale vyvolavali a vyhrazali sa. Netreba sa dat. Drzim palce.

liaka
15. máj 2020

@biba95 a neviete mi povedat ci sa to da vybavit aj cez pravnika? Ze by som si sama napisala ziadost na sud? Stale vyvolavaju dnes uz tretikrat a to nie je ani 10 hodin... A ked mozem sama, mozem v mieste trvaleho bydliska podat papiere na sud? Ďakujem

liaka
15. máj 2020

@janka_266 pisala som vyssie, mozem sama podat sťažnosť na sud? Istina zaplatena aj navyse, otravuju nonstop, dnes uz tretikrat volali...

janka_266
15. máj 2020

@liaka môžete si to aj sama napísať na internete je určite dosť vzorov, len treba si to dobre prečítať, aby tie vzory sadli na Váš prípad a áno, podáva sa to na súd v mieste Vášho bydliska, ale nienstaznost, ale žaloba. 😌

liaka
15. máj 2020

@janka_266 ďakujem

biba95
15. máj 2020

@liaka joj to vam ja neviem poradit. Len ten pravnik je dobry aj v tom, ze keby vam to nahodou prislo na plat, tak vybavi aby vam nic nestrhavali. Aj na sudy a pojednavania by chodil za vas. Aj vsetky telefonaty riesil. Len no, aj kazdu chvilu pytal peniaze 😞 a pisete ze mate istiny zaplatene, tak sa nimi netrapte. Uz im hlavne nic neplate, mozu sa vyhrazat kolko chcu. Sud vyhrate, aj ked sa to celkom dlho natahuje. Tieto nebankovky vedia ludom nicit zivot, nedajte sa. Drzim palce 🤗

liaka
15. máj 2020

@biba95 praveze na plat nechcu a asi ani nemozu siahnut. Lebo uz pred rokom som im dala adresu zamestnavatela a vsetky udaje, ze nech si daju exekucne konanie aby uctovnicka strhavala a cely rok absolutne nic, tak z toho som pochopila, ze adi nemaju na to narok a pravo... Istina je zaplatena, aj navyse. Len este chcu uroky vyse 2000 eur... Akoze nebojim sa ich, len vyvolavaju 5 krat denne celej mojej rodine a to ma trapi..

maialeo
15. máj 2020

@iva2806 Treba si dať pozrieť zmluvu na Ministerstvo spravodlivosti a len napisať na súd žalobu podľa toho, čo ti MS uvedie v odôvodnení. Na nete k tomu nájdeš X návrhov, je to jednoduché... netreba ti k tomu platiť drahého právnika.

Skúsenosti ale hovoria o tom, že aj ľudia po bankrote napr... majú stále s Pohotovosťou problém. Vymáhajú stále, hoci neoprávnene. Netreba sa vzdať.