Výhodné úrazové poistenie pre 14 ročné dieťa

baboadel
26. mar 2022

Ahoj, prosím podľa vašich skúseností s úrazovým poistením, viete mi poradiť nejakú výhodnú poistku pre 14.ročnú dcéru, aby tam bolo úrazové pokrytie aj s nejakým sporením.Chcela by som aby poistka pokrývala aj drobné úrazy a preplácala ošetrenia nehradené poisťovňou. Viete o takej poistke prosím. ďakujem.

klaudia_b
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
belllinka
26. mar 2022

@baboadel co si tvoja dcera lame udy 2x do roka? Zeby sa ti to financne oplatilo?

michal711
26. mar 2022

@baboadel poistenie zvlášť investovanie zvlášť nikdy nie spolu !!!

klaudia_b
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
26. mar 2022

@michal711 absolutne suhlasim 🙂
autorka: investicne poistenie s urazovou zlozkou je najvacsia hlupost, po par rokoch zistis, ze odkupna hodnota je stale 0,- a peniaze vlastne vyhodene do vzduchu, takze urcite oddelene - poistenie separe a na sporenie/investovanie su na trhu ine produkty, podla toho ako konzervativni ste a kolko viete/chcete sporit

klaudia_b
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
baboadel
autor
27. mar 2022

@belllinka ďakujem za radu, fakt si mi poradila, at. jedna komentár od veci, at. 2 moja dcéra má ruky, nohy nie hnáty a at.3 nie, chvalabohu si neláme 2x do roka at.4 každý hľadá tú najlepšiu alternatívu a preto som sa opýtala vo fóre a ak nemáš k veci nekomentuj.

baboadel
autor
27. mar 2022

@klaudia_b ďakujem napíšem správu

belllinka
28. mar 2022

@baboadel napisala som udy, co je uplne normalny vyraz, tak sa ukludni. A zrataj si kolkokrat by sa tvoja dcera musela dolamat, aby sa ti aspon vratili peniaze, co tam nalejes za poistku.

bety2222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bety2222
10. mar 2023

Pri deťoch je výhoda, že s pribúdajúcim vekom sa poistná suma nezmeni a vyjde to velmi lacno, možu v tom mať vsetky pripoistenie , viem pomocť 0950381388