Vybavenie domácnosti na splátky

anulienkalenka
13. mar 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Sme mladý pár a premýslame ze by sme chceli obnoviť vybavenie v byte, resp. nábytok v obývačke, možno sedaciu súpravu, ale nemáme toľko peňazí, zvažuje nákup na splátky, neviete či nejaký obchodný dom poskytuje aj takéto služby priamo?

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
12romi34
13. mar 2017
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

Skús popozerať majú aj rôzne zľavy, často mi chodia na mail newslettery s novinkami.

jeennyv
13. mar 2017

@anulienkalenka vsade ponukaju na splatky, dnes je to uplne bezne, hocikam kde prides, asko kika, ikea, nay, datart prosto vsade, niekedy maju aj akcie na vyhodnejsie splatky..treba popozerat, na nete napr. v ich eshopoch mas dokonca splatkove kalkulacky a podmienky...

dominika6
14. mar 2017

@anulienkalenka
v každom jednom nábytku

janjochmann
14. mar 2017

@anulienkalenka Je naozaj nutné vybavenie obnoviť hneď teraz? Nepočká to nejakú dobu? Nákupom na splátky zvyčajne preplatíte, niekedy je síce možné natrafiť na splátky bez navýšenia, ale aj tam si treba dať pozor na prípadné poplatky a pod.

Oveľa lepšie by bolo, keby ste si na nové vybavenie postupne našetrili. Veľmi jednoducho sa dá spadnúť do "kolotoča" dlhov. Najprv niečo na splátky, potom spotrebný úver na auto, prípadne dovolenku, k tomu potom kreditná karta...

Nevravím, že je to váš prípad, ale príliš veľa ľudí v dnešnej dobe sa veľmi zadlžuje a úspory nemá žiadne... ☹