Dobrý deň prajem. Vedel by mi niekto poradiť ako zmeniť limit vo VUB cez internet banking ?
Mamina ma dneska poprosila o pomoc ale na diaľku.. jedine co som jej poslal bolo
Zmenu výšky denného limitu je možné ľubovoľne meniť v rozsahu od 0 do 20.000 EUR v novom VÚB Bankingu na PC aj v aplikácii cez Menu > Nastavenia > Produkty a služby > Limity.
Tam sa dostala , ale že to chce od nej bezpečnostný prvok a token a aj keď zmeni na sms, že jej nič nepríde ( tomu už nerozumiem, mám inú banku ) volať na podporu nechce, aplikáciu nemá ( nechce )
tiez mi to slo len v mobilnom bankingu cez app
Tiež som riešila túto situáciu. Nešlo to ani cez aplikáciu. Musela som volať na podporu. Nedá sa to riešiť ani s prideleným bankárom, ktorý vám píše v internet banking. Musí to byť jednoducho operátor, inak sa to nedá. Zavoláte tam, počúvate hudbu a potom je to vybavené do 5 minút. VUB má niektoré limity také, čo idú v pohode nastaviť cez mobil, napr na výber z bankomatu a také, ktoré proste musí spraviť operátor
Ja som to menila, v IB sa mi to nedalo, iba cez telefón s bankárkou, na diaľku mi to zmenila.