Takmer každý deň mi chodí na email od nonstopbanking@vub.sk upozornenie o prihlásení do VÚB banking čo to? Máte skúsenosť? Je to odrb nejaký alebo varovanie?
@cavelocavelo a co ti povedali na info linke alebo v banke?
@liz_lemon bola som v banke nedávno vybavovať niečo a celkom som na to zabudla.. mimo toho nič nespomenuli ani oni len teraz mám akurát nuda chvíľku a posielala som email a udrelo mi to do očí tak reku či niekto má skúsenosť
Ja mam pocit, ze vub j**e odkedy spustili tu novu apku
@evcagabi ja nemám žiadny problém s appkou ani s bankou všeobecne len tieto emaily čudné ktoré sú podľa mňa pokus o odrb
@cavelocavelo vies si to vypnúť v nastaveniach v appke, nie je to podľa mna žiaden odrb - len pre vlastnú kontrolu , kedy sa prihlasujes na účet
No otazne, ci si sa prihlasovala do appky alebo nie. Mam Vub, chodi to za kazdym prihlasenim sa do aplikacie.
@cavelocavelo a o aký odrb? Normálne upozornenie z banky
@janai1 jaaaaaaaj žeby zakaždým keď otvorím apku mi príde ten email? Bože môj🤣🤣 nechodievalo mi to nikdy predtým vôbec mi toto nenapadlo cítim sa ako z pomocnej školy a ďakujem záhada vyriešená 🤣🙏🏼 neprikladala som tomu váhu preto som sa v banke na to zabudla aj spýtať ale skôr som si myslela že podvodný email toto mi ani nenapadlo💁🏻♀️🤯
@janajanajana absolútne mi nepadlo že je to len toto ja že podvod nejaký🤣 och bože ešte že tu nemám meno🤣🤣🤣
@cavelocavelo 😂😂😂 prepáč ale teraz sa fakt smejem. Ale tak aspoň, že to má dobrý koniec 😂
@cavelocavelo ved to je asi prave prevencia pred podvodom, aby si vedela, ak by sa prihlasil niekto iny ako ty
skus ro niekde vypnut v novej app , alebo poziadaj na infolinke o navod
@cavelocavelo áno mam skúsenosť. Mala som ten istý problém. Ja som mala prihlásenia pokúšali sa zneužiť môj účet. Nezadavali ste nejakej spoločnosti z karty údaje? Pokúšali sa prihlásiť na Vás IB. Niekto chcel platiť cez Váš účet. Kontaktujte VÚB majú 24 hod. Linku a tam Vám presne povedia z akého štátu sa pokúšali prihlásiť
No skúsila by som kontaktovať priamo VÚB 🙂 ale musím sa pridať k názoru že tá nová aplikácia dobre drbká 😅ľutujem že som starú odinštalovala a nepamätám si k nej údaje lebo to je celé zle tá nová aplikácia
dobrý deň, maté v Internet banking nastavenú notifikáciu aby Vám pri každom prihlásení do IB alebo MB prišlo upozornenie. Stačí si to v notifikáciách vypnúť a nebude to chodiť. Je to bezpečnostné upozornenie, ktoré si nastavujete sama, že chcete byť informovaná o prihlásení do IB alebo MB.
ved kontaktuj banku