VŠZP verzus Union

t1nusa
31. aug 2024

Čaute maminy, ktorá poisťovňa je lepšia pre deti od 1 roka? Sme v dôvere ale uvažujeme nad zmenou. Napíšte mi vaše postrehy a skúsenosti prosím. Ďakujem

petamich
31. aug 2024

Union preplaca viacere ockovania ale inak to bolo porovnatelne, my sme presli z Unionu do Dovery teraz (ked mal 2)

t1nusa
autor
31. aug 2024

@petamich toto ma zaujima, že prečo? lebo my sme v dôvere a nemam pocit, že tam máme nejaké využitelné benefity

e1i
31. aug 2024

@t1nusa sme v unione cela rodina a nemozem sa stazovat. Prispevok 10e na mesacne balenie pampers vyuzitelne do 2r (12x), prispevok na baby plavanie tiez do 2r. Preplacaju 50% z nepovinnych ockovacich vakcin.prispevok na okuliare detom 70e a preplatky za lieky pre deti vracaju....ziadny dr nas nikdy neodmietol. Nemam dovod a ani neplanujem menit.

petamich
31. aug 2024

@t1nusa kvoli aplikacii, podavaniu ziadosti a celkovo procesom...Dovera je viac digitalna, plus ma viac benefitov pre dospelych napr. sedenia u psychologa, od 2 rokov su tie benefity pre deti porovnatelne, plus ma vytocili, lebo si vymysleli preco mi nepreplatit zubny benefit (vtedy este bol), nezaevidovali prehliadku u obvodnej a zamietli mi to a to bola taka pomyslena bodka, tak sme sa rozhodli, ze prejdeme spat do Dovery

martinbud
1. sep 2024

@t1nusa za mňa Union. Plienky , rôzne hygienické potreby, plávanie , monitor dychu , dokonca lieky ktoré sú na recept. Mne konkrétne preplacali umelé mlieko pre malého , a to nebolo málo peňazí...