VŠZP - preplatenie

1. dec 2022

Ahojte, idem si poprosiť radu, nakoľko s tým zatiaľ nemám skúsenosť. Bola som u gynekologa, kde mi robil vyšetrenie, platila som 25€. Povedal, že mi to poisťovňa preplati a dal mi pokladničný doklad s qr kodom. Chcem sa teda spýtať, či je možnosť si to vybaviť cez aplikáciu, že načítam niekde ten QR kod? Alebo musim ist s tym do poistovne? Vdaka

vulka
1. dec 2022

Všetko cez apku.

autor
1. dec 2022

@vulka ďakujem, a vedeli by ste ma nejako navigovať, že kde v tej apke treba zadať QR kód? Hľadala som to tam a nič také som nenašla

chicca555
1. dec 2022

staci v appke odfotit ten pokladnicny doklad

xqwertyx
1. dec 2022

Ono najlepsie bude ked si zavolas na infolinku....ja som teraz nahadzovala blocek z dcerinho očkovania a isla som nasledovne: V Appke do kolonky peňaženka zdravia, potom získať 100eciek pre jednotlivca, potom som musela zadať číslo účtu, zvolila som si dcéru, potom sú tam vypísané všetky benefity (a tam už si klikneš co potrebuješ), potom som vypísala nejaké údaje, odfotila bloček a hotovo. O 2 dní mi prišlo ze mi to schválili.
Neviem o aké vyšetrenie sa u teba jednalo, takže na čo presne v tých benefitoch kliknúť by som ti nevedela poradiť.

autor
1. dec 2022

@xqwertyx vďaka, lekar mi bral stery z krčka maternice a čo sa týka tých benefitov tak na výber sú tam 3:
1. na lieky
2. prevencia a očkovanie
3.zuby
Čiže mám zakliknúť možnosť č.2?

xqwertyx
1. dec 2022

Dala by som asi 2ku, keď to rozkliknes tam zas bude dačo na vyber

autor
1. dec 2022

@xqwertyx bohužiaľ, nič ohľadom gynekologie tam na vyber nie je 😐 takže budem musieť tam zavolať alebo ísť osobne..ale veľmi pekne ďakujem ☺️

mazula
1. dec 2022

Je to v benefitoch pre zeny a deti

vulka
1. dec 2022

V peňaženke zdravia je vľavo hore"roleta". Po je rozkliknutí treba prejsť na riadok s textom peňaženka zdravia. teraz ma napadá, či máte VZP alebo inú poisťovňu?

autor
1. dec 2022

@vulka VšZP, ale mám mini, nie maxi. Vyššie Pani @mazula poradila síce dobre, ale benefit ktorý potrebujem ja je zrejme iba v "maxi" a ten nemám😐