Využil niekto benefit presunu € na iného člena skupiny? Ako?
Som správca skupiny Maxi a chcem presunúť financie z dieťaťa na dieťa. @evica17 Ďakujem skúsim to.
Netreba nic presuvat. Ja som pre dceru ziadala 200 Eur za strojcek na zuby. Ziadost uz mam schvalenu, dcere strhli 100 Eur, dalsiu stovku ostatnym clenom.
Ano. Žiadala som 240 eur tuším na strojček ako správca skupiny. Peniaze prišli a poodratavalo to automaticky aj ostatným.
Čerpanie nie je povolené - skúšala som nanovo napísať niekoľko krát....Tento rok sme nečerpali vôbec nič.
Mate vsetky preventivne prehliadky? Pokial viem, aj to ma vplyv na to, ci a kolko € vam preplatia.
Riešili sme niečo podobné, požiadať o to môže pravdepodobne len správca skupiny. Neviem, prečo je to tak, podľa mňa je to somarina... ale keď o to požiadal správca našej skupiny, tak nám to prešlo 🙂
Keď skontroluješ členov skupiny, ste tam aspoň 4? Myslím v tej apke. Máte splnené aj preventívky všetci?
Preventívne prehliadky máme všetci členovia. @amanta5 správca skupiny som ja. Fakt už neviem, čo skúsiť, aby to fungovalo.
Pozeram ze to je benefit na oci. Nie je max 100 Eur? Nestudovala som to, len toto ma este napadlo.
preventivne prehliadky nemusia mat vsetci, ale iba ten na koho bonus ziadas. a mozno mas bonus kde sa dava iba 100 eur a viac nepusti, pripadne ak nie, tak skus ako mne minule poradili, že nahodis na dva/tri krat ten isty blocek. (vtedy som riesila ked este zuby preplacali iba max 30 eur, tak ak som u zubarky platila 60 napr, tak som si dvakrat nahodila ziadost s tym istym blockom a pozadovanu sumu som dala 30)
cize ty si daj 100 eur maximalne v ziadosti a viac krat, odsuhlasit by ti mali, ak tak zavolaj na infolinku zajtra, poradia
A keď mám minutých svojich 120 euro na zuby, a mám ďalší bloček z dentálnej hygieny, tak to už nie je preplatiteľné od iných členov, ktorí nevyčerpali benefit na zuby?
mne sa tiež nedalo požiadať od iných členov...uhrada bola 90e na zubné ošetrenie a pri žiadaní mi napísalo, že maximálne môžem žiadať 40e, hoci syn mal v popise, že od ostatných členov môže dostať 90e, takže neviem...hľadala som, kde ohľadom toho napísať, zatiaľ neviem...
@luxus10 aha, už mi to došlo, 20e naviac mu teda dalo / nad limit 100e
@profantova kde nájdem info akú čiastku z tej celkovo možnej sumy ktorú môžem získať od ostatných členov môžem minút napr na zuby, alebo na oči?
len zaziadaj a ono to samo vyberie, neriesis nic. ak napr potrebujes u seba na zuby 120 eur, tak ak mas penazenku zdravia maxi kde je viac clenov, zaziadas za seba