VŠZP - Peňaženka zdravia - preplatenie nákladov

renka30
25. mar 2022

Ahojte, máte niekto aktuálnu skúsenosť s preplatením nákladov na zuby vo VŠZP - konkrétne za dentálnu hygienu a strojček pre dieťa? Preplatili Vám celú požadovanú čiastku a ako dlho to trvalo, kým žiadosť schválili a poslali úhradu? Mám peňaženku zdravia MAXI.

lunashop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katrinka233
25. mar 2022

@renka30 ahoj, ja mam penazenku MINI- len na seba. Min rok som si poziadala v decembri o preplatenie dental hygieny a az teraz v marci (!) mi prislo vyjadrenie ze mi to preplatia az ked budem mat u vsetkych lekarov preventivne prehliadky. Mne chyba preventivka u obvodneho…. Treba si zistit u nich podmienky vopred, idealne telefonicky lebo mna osobne toto nasralo

gemerka17
25. mar 2022

@katrinka233 nemalo ťa čo nasrať, VŠZP ma na stránke podmienky a preventivky byť musia. Nabudúce pozorne čítaj.

katrinka233
25. mar 2022

@gemerka17 cakala som ze to bude aj v penazenke a nie ze musim chodit po strankach a hladat info drobnym pismom ale dobre🙄

renka30
autor
28. mar 2022

@katrinka233 ano, to viem, ale kedze sa jedna o dceru, tak ma vsetky preventivky (detska, zubar). Dnes mi uz prislo potvrdenie, ze ziadost zaevidovali a budu na jej vybaveni intenzivne pracovat. A potvrdili, ze splna zakladnu podmienku a to absolvovanie vsetkych prevetivok. Tak som zvedava kedy a kolko mi preplatia.