Ahojte. Od júna čakám na schválenie výkonu od zubarky. Zanikne mi kvôli tomu žiadosť? Stretli ste sa s tým niekto? Alebo mám ešte nádej? Dakujem
Ja o niečo kratšie. Od 14.8. Asi čakajú na nové vedenie po voľbách. Financie už budú prúdiť zrejme inde 😃
cez aplikaciu podaj reklamaciu a ziadaj o opatovne posudenie ziadosti...
Je vysoko pravdepodobné, že ti to neschvália. Ak by to bol výkon, ktorý preplácajú, už by si to mala schvalene. Aj ja som to tak mala 😉 Nie každý výkon preplácajú .....
ak ziadost bola uz schvalenu,tak peniaze musia prist ...tak mi to bolo povedane...mne prisli minuly tyzden a ziadost bola podana 16,.9.
@jarmila2010 nemám podať akú reklamáciu keďže oni nemajú v databáze že som zákrok absolvovala. Zubárka nevykazala vykon
@smochi tak,potom volaj zubarke...mne sa stalo,ze mi dlho neschvalovali ziadost a po reklamacii do tyzdna bola schvalena...asi im to niekde vyskocilo prioritne a hned to riesili
@smochi ja som to robila tak, ze som sa zubarke pripomenula ci teda odoslala vykon do poistovne. A ak poslala tak by som volala poistovne, ze kde sa stala chyba alebo sa na tom este pracuje