VŠZP peňaženka zdravia

smochi
12. okt 2023

Ahojte. Od júna čakám na schválenie výkonu od zubarky. Zanikne mi kvôli tomu žiadosť? Stretli ste sa s tým niekto? Alebo mám ešte nádej? Dakujem

sweet20
12. okt 2023

@smochi ja som to robila tak, ze som sa zubarke pripomenula ci teda odoslala vykon do poistovne. A ak poslala tak by som volala poistovne, ze kde sa stala chyba alebo sa na tom este pracuje

martinka13
12. okt 2023

Ja o niečo kratšie. Od 14.8. Asi čakajú na nové vedenie po voľbách. Financie už budú prúdiť zrejme inde 😃

jarmila2010
12. okt 2023

cez aplikaciu podaj reklamaciu a ziadaj o opatovne posudenie ziadosti...

luliu
12. okt 2023

Je vysoko pravdepodobné, že ti to neschvália. Ak by to bol výkon, ktorý preplácajú, už by si to mala schvalene. Aj ja som to tak mala 😉 Nie každý výkon preplácajú .....

alenamihal
12. okt 2023

ak ziadost bola uz schvalenu,tak peniaze musia prist ...tak mi to bolo povedane...mne prisli minuly tyzden a ziadost bola podana 16,.9.

smochi
autor
12. okt 2023

@luliu preplácajú ho určite ale nemajú čo preplatiť keďže zubárka nevykazala vykon

smochi
autor
12. okt 2023

@jarmila2010 nemám podať akú reklamáciu keďže oni nemajú v databáze že som zákrok absolvovala. Zubárka nevykazala vykon

jarmila2010
12. okt 2023

@smochi tak,potom volaj zubarke...mne sa stalo,ze mi dlho neschvalovali ziadost a po reklamacii do tyzdna bola schvalena...asi im to niekde vyskocilo prioritne a hned to riesili