Baby čo ste v tejto poisťovni prepláca vám poisťovňa dane úkony?nam normálne toto zamietli a stomatológ vravel že to preplácajú..už má 🤬 v tej poisťovni …popripade nie je tu niektora čo v nej pracuje?dakujem
@eeffka môžeš mi to vysvetliť prosím lebo nechápem tomuto moc 🙈myslíš že zachovne a stomatologicke nepreplácaju a ja mám tie preventívne?
@petrastrbanikova ano, zachovne je plomba v preklade. Presne pre toto sa moje pecatenie volalo na papieri 2ploskova plomba
@petrastrbanikova naopak ako pises, zachovne a stomato platia, preventivne nie
@petrastrbanikova v pohode mne nepreplatila ani VzP moje a Dôvera synove. Vysvetlili mi to, ze to musi byt iba u nimi vybraných stomatológov. U nas v meste je jeden a ten novych neberie 😉. Takze by som musela cestovat do ineho mesta a musel by ma samozrejme v tom inom meste aj zobrat. Takze za mna je to zavádzajúca reklama.
Pecatenie nepreplacaju 🤬 maju to aj v podmienkach uvedene, ja som kvoli tomu volala i na infolinku.
@eeffka och keby som bola vedela tak jej poviem nech to napíše inak lebo nás to vyšlo 68e a 60som čakala že preplatia nakolko sme boli 2x v mesiaci 🙈ešte stomatolicka že áno preplácajú tak ju zajtra tiež informujem ako to beží 🫣 dakujem už budem vedieť
@betulinka1 veď všetci len ponúkajú a keď majú preplácať tak sama výhovorka 🤬má naštvali kvalitne a ešte si tam dajú že bez obmedzenia 😤
@petrastrbanikova darmo sa hnevas, sama si si to vygooglila za par sekund. Blbost ti povedala zubarka.
@sojorez ja som sa chystala volať zajtra 🤣ale mi to nedalo tak som napísala este sem 😀je to banda jedna 🤮
@eeffka áno to je pravda že Zubarka sa pomylila žiaľ ale VSZP to má tiež tak super napísané že všetkým slovám nerozumiem takze aj po googleni nevidím slovo pečatenia nikde
@petrastrbanikova vszp ma velmi jasne podmienky co preplaca, maju to na webe volne dostupne priamo s ciselnikom vykonu. Co tam je, to platia. Zvysok nie.
@eeffka idem si to veru dobre popozerať aby som nabuduce vedela aj ja dakujem ❤️
@matabb73 áno nečítajú všetko lebo aj ja napríklad keby som stále mala niečo čítať tak by som len čítala a nič iné nerobila.// majú to písať normálne a nezavadzat ľudí veľkými nápismi…
@petrastrbanikova ale to je základ všetkého. Prečítať si podmienky. Bez to ako lekciu do života.
@matabb73 mne je jasne že treba už všetko čítať ale ked napíšu veľký príspevok na zuby bez obmedzenia tak bez obmedzenia alebo tam majú aspoň doplniť za určitých podmienok a hneď by to bolo iné však slovenčina je o hre slovíčok 🫣keby fakt mám všetko čítať tak by som len čítala a nič iné 🙈je to stále zavádzajúce a klamlivé
@petrastrbanikova To uz bezna praktika, ze velkym je reklama v style navonaneho ho.na a potom co najmensimi pismenami uvod do reality.
@zuzi56 ja som 27 bolA na dentálnu hneď v ten deň som poslala blok do apky do týždňa prišlo že mi to schválila poisťovňa a do ďalších 2 týždňov som mala peniaze na ucte
@slavomira236 a chodíš k súkromnému zubárovi?
@petrastrbanikova zachovne a stomatologicke vykony, ty mas preventivne
https://prihlaska.vszp.sk/penazenka-zdravia/pen...