VŠZP benefit na zuby

petrastrbanikova
15. nov 2022

Baby čo ste v tejto poisťovni prepláca vám poisťovňa dane úkony?nam normálne toto zamietli a stomatológ vravel že to preplácajú..už má 🤬 v tej poisťovni …popripade nie je tu niektora čo v nej pracuje?dakujem

eeffka
15. nov 2022

@petrastrbanikova zachovne a stomatologicke vykony, ty mas preventivne
https://prihlaska.vszp.sk/penazenka-zdravia/pen...

petrastrbanikova
autor
15. nov 2022

@eeffka môžeš mi to vysvetliť prosím lebo nechápem tomuto moc 🙈myslíš že zachovne a stomatologicke nepreplácaju a ja mám tie preventívne?

eeffka
15. nov 2022

@petrastrbanikova ano, zachovne je plomba v preklade. Presne pre toto sa moje pecatenie volalo na papieri 2ploskova plomba

eeffka
15. nov 2022

@petrastrbanikova naopak ako pises, zachovne a stomato platia, preventivne nie

betulinka1
15. nov 2022

@petrastrbanikova v pohode mne nepreplatila ani VzP moje a Dôvera synove. Vysvetlili mi to, ze to musi byt iba u nimi vybraných stomatológov. U nas v meste je jeden a ten novych neberie 😉. Takze by som musela cestovat do ineho mesta a musel by ma samozrejme v tom inom meste aj zobrat. Takze za mna je to zavádzajúca reklama.

sojorez
15. nov 2022

Pecatenie nepreplacaju 🤬 maju to aj v podmienkach uvedene, ja som kvoli tomu volala i na infolinku.

petrastrbanikova
autor
15. nov 2022

@eeffka och keby som bola vedela tak jej poviem nech to napíše inak lebo nás to vyšlo 68e a 60som čakala že preplatia nakolko sme boli 2x v mesiaci 🙈ešte stomatolicka že áno preplácajú tak ju zajtra tiež informujem ako to beží 🫣 dakujem už budem vedieť

petrastrbanikova
autor
15. nov 2022

@betulinka1 veď všetci len ponúkajú a keď majú preplácať tak sama výhovorka 🤬má naštvali kvalitne a ešte si tam dajú že bez obmedzenia 😤

eeffka
15. nov 2022

@petrastrbanikova darmo sa hnevas, sama si si to vygooglila za par sekund. Blbost ti povedala zubarka.

petrastrbanikova
autor
15. nov 2022

@sojorez ja som sa chystala volať zajtra 🤣ale mi to nedalo tak som napísala este sem 😀je to banda jedna 🤮

petrastrbanikova
autor
15. nov 2022

@eeffka áno to je pravda že Zubarka sa pomylila žiaľ ale VSZP to má tiež tak super napísané že všetkým slovám nerozumiem takze aj po googleni nevidím slovo pečatenia nikde

eeffka
15. nov 2022

@petrastrbanikova vszp ma velmi jasne podmienky co preplaca, maju to na webe volne dostupne priamo s ciselnikom vykonu. Co tam je, to platia. Zvysok nie.

petrastrbanikova
autor
15. nov 2022

@eeffka idem si to veru dobre popozerať aby som nabuduce vedela aj ja dakujem ❤️

matabb73
15. nov 2022

@eeffka problém je, že ľudia si neprečítajú podmienky a potom sa hnevajú, že im nič nepreplatia. Mne preplatili všetko o čo som žiadala, lebo som vždy žiadala to, čo preplácajú.

petrastrbanikova
autor
15. nov 2022

@matabb73 áno nečítajú všetko lebo aj ja napríklad keby som stále mala niečo čítať tak by som len čítala a nič iné nerobila.// majú to písať normálne a nezavadzat ľudí veľkými nápismi…

matabb73
15. nov 2022

@petrastrbanikova ale to je základ všetkého. Prečítať si podmienky. Bez to ako lekciu do života.

petrastrbanikova
autor
15. nov 2022

@matabb73 mne je jasne že treba už všetko čítať ale ked napíšu veľký príspevok na zuby bez obmedzenia tak bez obmedzenia alebo tam majú aspoň doplniť za určitých podmienok a hneď by to bolo iné však slovenčina je o hre slovíčok 🫣keby fakt mám všetko čítať tak by som len čítala a nič iné 🙈je to stále zavádzajúce a klamlivé

sojorez
16. nov 2022

@petrastrbanikova To uz bezna praktika, ze velkym je reklama v style navonaneho ho.na a potom co najmensimi pismenami uvod do reality.

zuzi56
16. nov 2022

@eeffka a prosím ťa, keď chodím k súkromníkovi a chcem dentálnu hygienu u inej zubarky , preplatia mi to , či bude treba pýtať od súkromníka papier, že chodím na preventivky a poslať do VŠZP ????

eeffka
16. nov 2022

@zuzi56 to neviem ja mam zmluvneho a vidia v aplikacii, zavolala by som si na infolinku

matabb73
16. nov 2022

@zuzi56 tvoj zubár musí nahodiť do systému, že si obsahovala preventívnu prehliadku. V aplikácii to potom uvidíš. Treba mať prehliadku aj u gynekológa a všeobecného lekára.

slavomira236
17. nov 2022

@zuzi56 ja som 27 bolA na dentálnu hneď v ten deň som poslala blok do apky do týždňa prišlo že mi to schválila poisťovňa a do ďalších 2 týždňov som mala peniaze na ucte

zuzi56
17. nov 2022

@slavomira236 a chodíš k súkromnému zubárovi?