Ahojte,prosím o radu. Na stomatologií sme po zákroku dostali po zaplatení aj blok,že to môžeme vziať do poisťovne. Čo to znamená prosím vás? Aj niečo preplatia či? Ďakujem
@david2020 preplatia ti max. 30e. 100e dokopy za rok. Musíš si stiahnuť aplikáciu a tam si to vyplnit a odošlem žiadosť. A ako píše marca, musíš mat všetky povinné preventívne prehliadky
Tak mne do teraz vseobecka preplatila komplet vsetky vysetrenia od zubara a taktiez aj deckam..ale ako hore spominaju,musim splnat ich podmienky.
@simona20201309 max 30 Eur je uz zrusenych. Preplatia ti aj plnu vysku zakroku, samozrejme do vysky tvojej sumy v Penazenke zdravia. Ja som dcere dala preplatit nalepenie strojceka cca 200 Eur. Potom este 45 Eur za kontrolu u zubara. Ale musis mat tu Penazenku maxi.
@fanta vážne? To som nevedela. Od kedy? Bola som pred mesiacom
@simona20201309 no od minuleho roka urcite, dcere v septembri lepili strojcek
Na zuby ti preplatia max. 120€, aj na jeden blocek. Benefit na strojcek je nieco ine, na strojcek daju viac. Musis mat stiahnutu a aktivovanu aplikaciu a pridat do nej aspon 4 clenov (rataju sa aj deti), aby si splnila podmienky penazenky zdravia maxi. Musis mat preventivky u vseobecneho, zeny gynekologa a muzi nad 50 rokov aj urologa.
https://www.vszp.sk/benefity/zoznam-benefitov/p...
Zubar ale musi byt zmluvny, co je pekne nefer.
@david2020 preplatia ti tusim 100€,ale iba ak mas preventivku aj u obvodneho