Vrátenie pôžičky 365

29. jan 2022

Ahojte.
Minulý rok v októbri som si vybavila pôžičku v 365. 29 000 na 8 rokov. Okolnosti sa zmenili a polovicu peniazi by som vrátila banke a to com som minula by som vyplacala mesačne. Len neviem ci by sa to dalo takto. Skusala som sa tam včera dovolať nedvíhali ďakujem.

maialeo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikol789
29. jan 2022

Ja som mala mimoriadnu splátku, tam sa spisuje papier a v daný deň ti to strhnú... budeš platiť bud mesačne menej alebo si skrátis dobu splácania

petamich
29. jan 2022

chces teda urobit mimoriadnu splatku, treba si pozriet v uverovej zmluve aka vyska mimoriadnej splatky je mozna, bez dodatocneho poplatku (byva to myslim maximalne x-nasobok mesacnej splatky alebo x% z vysky uveru) a nasledne si potom vies skratit splatnost alebo znizit splatku

autor
29. jan 2022

@petamich takže sa to vola mimoriadna splátka 😊 ďakujem. Nevyznám sa v tom vôbec keďže to je moja prvá pôžička. Ďakujem idem sa pozrieť do zmluvy

petamich
29. jan 2022

ano 🙂 ak chces vratit iba cast tak je to mimoriadna splatka, ak by si chcela vratit celu zostatkovu sumu vtedy je to predcasne splatenie - ak to v zmluve nebude isto to bude v sadzobniku poplatkov na webe

ivkazba
29. jan 2022

365.bank nemá poplatok ani za mimoriadnu splátku ani za celkové predčasné splatenie spotrebného úveru.

11mirka22
29. jan 2022

Zajdi na pobočku, oznam že chceš urobiť mimoriadnu splátku a k akému dátumu. Tiež si rozmysli, či chceš potom zostatok úveru splácať tou istou výškou splátky ako máš nastavené doteraz (skráti sa ti doba splatnosti) alebo chceš platiť menšiu čiastku mesačne a doba splatnosti zostane rovnaká.